Haberler

Dha Ankara - Kılıçdaroğlu: Yargıyla Bizi Tehdit Etmek İstiyorlar (4)

MİLLETVEKİLİ EMİR: KALBİ TAMAMEN DURMUŞ, 7-8 DEFA GERİ DÖNÜYORCHP Ankara Milletvekili Murat Emir, Hasan Tatlı'nın Ankara'ya sevk edilmesinden sonra Kazan Hamdi Eriş Devlet Hastanesi önünde yaptığı açıklamada, "Hasta aniden kalp krizi geçiriyor, yere yığlıyor o sırada.

MİLLETVEKİLİ EMİR: KALBİ TAMAMEN DURMUŞ, 7-8 DEFA GERİ DÖNÜYOR

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, Hasan Tatlı'nın Ankara'ya sevk edilmesinden sonra Kazan Hamdi Eriş Devlet Hastanesi önünde  yaptığı açıklamada, "Hasta aniden kalp krizi geçiriyor, yere yığlıyor o sırada. Hemen arkadaşlar Kahramankazan Devlet Hastanesi'ne intikal ettiriyor. Kalp krizi, enfaktrüs geçiriyor, kalbi tamamen durmuş durumda. Ama sonrasında doktorların müdahalesiyle 7-8 defa geri dönüyor. ve şu anda tıbbmı tedavisi devam etiyor.Kroner yoğun bakım gerektiren bir hastane için Ankara'daki daha büyük bir hastaneye sevk edildi Hayati tehlikesi son derece kritik. çünkü yaklaşık bir saat geri döndürme süreci oldukça kritik bir süredir ve umuyoruzki iyileşecek" dedi.

Görüntü Dökümü

----------------------

Kahramankazan Devlet Hastanesi

Hasan Tatlı'nın ambulansa konulması

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir'in açıklamaları

detaylar

Haber-Kamera: Hasan POLAT / ANKARA

==========================================

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Murat Emir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title