Haberler

Dha Ankara- Ankara'daki Patlamanın Sabotaj Olma İhtimali Araştırılıyor

Ankara'da dün akşam Vergi Dairesi Başkanlığında meydana gelen patlamanın sabotaj olma ihtimali nedeniyle polis ekipleri bölgede geniş çaplı inceleme ve soruşturma başlattı.

Ankara'da dün akşam Vergi Dairesi Başkanlığında meydana gelen patlamanın sabotaj olma ihtimali nedeniyle polis ekipleri bölgede geniş çaplı inceleme ve soruşturma başlattı. Havanın aydınlanması ile birlikte bina çevresinde delil arayan uzman ekipler, enkazdan parçalar alarak inceleme başlattı.

Dün akşam saat 20.05'te Çukurambar semtindeki Ankara Vergi Dairesi Başkanlığı'nın kazan dairesinde patlama meydana geldi. Ankara'daki patlama şehrin büyük bir kesiminde duyularak panik yaratırken patlamanın şiddetinin görüntüleri sabah saatlerinde gün yüzüne çıktı. Patlamanın meydana geldiği anda olay yerinden geçen 3 kişi hafif şekilde yaralanırken binada büyük çaplı hasar oluştu. Olayla ilgili açıklama yapan Ankara Valisi Ercan Topaca da sabotaj ihtimali üzerinde durduklarını söyledi. Sabotaj ihtimali üzerine bölgede geniş çaplı soruşturma yürüten olay yeri inceleme ekipleri, patlamanın meydana geldiği binanın bulunduğu sokağı trafiğe kapattı. Gün ışıdıktan sonra 17 katlı binanın enkaz halindeki zemin katından incelemede bulunan bomba imha uzmanları, enkaz parçalarını alarak incelemek üzere emniyete götürdü. Ayrıca uzman ekipler, bina çevresinde bulunan cadde ve sokaklarda da sabotaj olma ihtimaline karşı detaylı arama başlattı.

Bu arada patlamadan haberi olmayan ve sabah saatlerinde işe gelen vergi dairesi çalışanları ile çok sayıda vatandaş, bölgeye geldiğinde büyük şok yaşadı. Bir süre polisin binada yürüttüğü çalışmaları izleyen vatandaşlar daha sonra bölgeden ayrıldı.

Görüntü Dökümü:

-Patlamanın olduğu binadan görüntü

-Bomba imha uzmanalarını çevrede yaptığı arama

-Olay yeri inceleme görüntüsü

-Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Gökhan CEYLAN-Muhammet BAYRAM/ANKARA, -

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title