Haberler

    Devrim Yaratacak Fotoğraf Makinesi

    Güncelleme:

    Samsung, Photokina 2012 Fuarı'nda, fotoğraf makinası pazarına yepyeni bir soluk kazandıracak yeniliklerini tanıttı.

    Samsung, Photokina 2012 Fuarı'nda, fotoğraf makinası pazarına yepyeni bir soluk kazandıracak yeniliklerini tanıttı. NX ekosistemini güçlendirip genişleten Samsung, Smart Camera pazarında GALAXY Camera ile çığır açmaya hazırlanıyor.

    Samsung, ödüllü NX ekosistemine kazandırdığı yenilikleri duyurdu. Samsung'un tanıttığı yeni cihazlar, kullanıcıların gereksinimlerini karşılayarak mevcut pazara meydan okuyan yenilikçi ürünlerin, sürekli olarak geliştirilmesi konusunda Samsung'un hassasiyetini bir kez daha ortaya koyuyor. Samsung aynı zamanda, pazarda çığır açan yeni ürünü GALAXY Camera'yı da tüketicilere tanıttı. GALAXY Camera yüksek performanslı fotoğraf çekme kalitesi ile en son çıkan Android OS ve 3G/4G bağlantısını buluşturan yepyeni bir ürün olma özelliği taşıyor.

    2012 yılında, kendisine ait olan kompakt sistem fotoğraf makinesi serisine (NX20, NX210 ve NX1000) Wi-Fi bağlantısını ekleyen ilk şirket olarak, dijital görüntüleme pazarındaki liderliğinin altını bir kez daha çizen Samsung, geliştirmiş olduğu 12-24mm F4-5.6 ED ultra-geniş zum mercek ve 45mm F1.8 orta-uzak mesafe büyüten ana mercek ile, lider konumunu açık ara pekiştirmiş oldu. Böylece Samsung'un her düzeydeki fotoğrafçıya, sürekli başarı konusunda güçlü destek sunan NX fotoğraf makinesi serisinin profesyonel lens sayısı toplamda 11'e ulaştı.

    Kaynak: Scroll.com.tr / Teknoloji

    Samsung Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title