Haberler

    Devrik Lider

    Galatasaray, Kasımpaşa'ya boyun eğdi, geçen hafta aldığı koltuğu Medipol Başakşehir'e devretti: 2-1

    NEVZAT DİNDAR - MAÇIN ÖYKÜSÜ

    Cim-Bom, ava giderken avlandı, zirvedeki yerini korumak isterken, ezeli rakibine de yakalandı. 37'de Rodrigues ile gülen Aslan, 45'te Diagne'nin penaltısıyla yaralandı. Ölümcül darbeyi, 80. dakikada Koita'dan aldı. Bu sonuçla Fenerbahçe ile aradaki puan farkı da kapandı.

    Galatasaray hem kaybetti, hem de koltuktan oldu. Cim-Bom için deplasmanın İstanbul içinde olması da fark etmiyormuş! Galatasaray bu sezonki 6. yenilgisini yine dış sahada aldı.

    Kasımpaşa karşısında öne geçen sarı-kırmızılılar, ligde ilk kez öne geçtiği bir maçtan yenik ayrıldı. Fenerbahçe ve Başakşehir'in kazandığı haftada yenilginin etkisi daha ağır oldu.

    Tolga'nın kafası, Feghouli'nin uzaktan şutu olmasa Galatasaray'ın gole kadar hücumda bir üretkenliği yoktu. Ayrıca 7. dakikada bayılan ama devam eden bir Gomis vardı sahada. Kasımpaşa için de durum farklı değildi. Onlar da üçüncü bölgede ya yanlış tercih yaptılar ya da yakalanan 1-2 pozisyonda sonuca gidemediler.

    37'de Galatasaray ani bir atakla golü buldu. Donk, savunmanın sağında aldığı topla 3-4 çalım atıp sonra da son haftaların formda ismi Rodrigues'e güzel bir pas çıkardı. Rodrigues soldan içeri sağına alıp ters tarafa doğru topu doksana gönderdi. Gol pası kadar gol vuruşu da muhteşemdi.

    Sakatlıklar yüzünden oyun çok durunca hakem ilk devrenin sonuna 5 dakika ekledi. 45+3'te ise tartışmalı bir penaltı kararı izledik. Mensah'la Serdar Aziz arasındaki mücadeleye hakem Halis Özkahya penaltı verdi. Diagne skora dengeyi getirdi: 1-1.

    2. yarıya Terim, Serdar Aziz-Eren değişikliğiyle başlayıp çift forvete döndü. Hemen ardından Feghouli-Sinan değişikliği geldi.

    Galatasaray net pozisyonlar üretemezken ev sahibi ekip kontrataklarla gole gitmeye çalıştı. 80'de karambolde topu önünde bulan Koita sol yarım vole ile Kasımpaşa'yı öne geçirdi: 2-1.

    Cim-Bom son bölümde bütün riskleri aldı. Uzatmada Gomis net bir fırsatı gole çeviremedi ve karşılaşma ev sahibinin 2-1 üstünlüğüyle bitti.

    ]

    ]

    ]

    ]

    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Galatasaray Fenerbahçe Başakşehir Kasımpaşa Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title