Haberler

Devrek Esnafı Siftahsız Dükkan Kapatıyor

Zonguldak’ın Devrek İlçesinde Faaliyet Gösteren Orta ve Küçük Ölçekli Esnaflar Siftah Yapmadan Dükkanlarını Kapatıyorlar.

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde faaliyet gösteren orta ve küçük ölçekli esnaflar siftah yapmadan dükkanlarını kapatıyorlar.

Devrek Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkan yardımcısı İsmet Akdemir,”ilçede faaliyet gösteren ve geçtiğimiz yıl açık olan esnafların çoğu maalesef bu yıl kepenk kapattı” dedi.

İlçede açılan süper marketlerin gıda alanında faaliyet gösteren bakkal, kasap hatta manavları bile zora soktuğunu ifade eden Akdemir,”Çözüm çıkarılması düşünülen marketler yasasındadır. Bizler oda olarak bu yetkiye sahip değiliz. Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu bu konuyla ilgili (TESK) gerekli girişimleri yapmaktadır. Son üç yıl içinde ilçemizde açılan büyük ölçekli süpermarketler küçük esnaflarımızı güç duruma düşürmüş hatta ve hatta bunlara komşu olmuşlardır” dedi.

(FE-SŞ-Y) 02.05.2008 17:58 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title