Haberler

Devre Arasında Annesinin Ölüm Haberini Alan Hakem, Maç Sonunda Ağladı

Güncelleme:

Almanya - Hollanda maçını yöneten hakem, devre arasında annesinin ölüm haberini aldı ancak maçın ikinci yarısına çıktı. Rumen hakem, son düdükle birlikte gözyaşlarını tutamadı.

UEFA Uluslar Ligi A Ligi 1. Grup mücadelesinde Almanya ile karşılaşan Hollanda, uzun süre 2-0 geride götürdüğü maçın 85. ve 90. dakikalarında bulduğu gollerle sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı ve grubunu lider tamamlayarak yarı finale yükselmeyi başardı.

Maçın uzatma anlarında attığı golle Hollanda'ya hayat veren takım kaptanı Virgil van Dijk'in maç sonunda Rumen hakem Ovidiu Haegan'ı teselli ettiği görüntüler ise alkış topladı.

DEVRE ARASINDA ANNESİNİN ÖLÜM HABERİNİ ALDI

Devre arasında annesinin ölüm haberini alan hakem, buna rağmen ikinci yarıya çıkmıştı. Hategan, bitiş düdüğü ile birlikte duygusal anlar yaşadı ve gözyaşlarına hakim olamadı. Hollanda'nın başarılı savunmacısı van Dijk ise hakeme sarılarak acısını paylaştı.

Maçtan sonra açıklama yapan Liverpool'un futbolcusu, "Maçtan sonra duygularını kontrol edemedi ve gözyaşlarını tutamadı. Çünkü annesi hayatını kaybetmişti. Ona güçlü olmasını diledim ve iyi bir maç yönettiğini söyledim. Küçük bir şey ama belki yardımı olmuştur" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Hollanda Almanya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (11)

Dürbünlü:

Annesi keşke müslüman olupta ölseydi,,hiç olmazsa ahirette rahat ve huzurlu olurdu.

12
18
yanıtYanıtla
BEŞİKTAŞ 35:

AYNEN KATILIYORUM DAYI.

yanıt13
yanıt0
ALENA:

GERİİİİİİİİ

yanıt2
yanıt7
...:

Bu dürbünlü arkadaş tamamen trol. . Her haberin altına aynı bu şekilde garip garip yorum yapıyo. . Asıl vahim olan durum eğer gerçekten trol değilse!!!!Bu lafları ciddi ciddi söylüyosa!!!Adam bildiğin ahmak ya. . .

yanıt6
yanıt2
MURAT:

HER ZAMANKİ GİBİ YİNE YOBAZLIK KLASİĞİ ALLAH ISLAH ETSİN

yanıt2
yanıt0
Hakikat:

Dürbünlü kardeş milleti bölme onca dert varken , her habere böyle yorum yapılmaz lütfen

4
4
yanıtYanıtla
Doktor Hanım:

sen dürbünlü dayımın ayağının tozu bile olamazsın,,onun topluma yaptıgı nasihatler,,altından daha değerlidir,,cahil cahil konuşmayın.

yanıt4
yanıt5
vatandaş:

kaptan kaptanlıgını gösterdin

2
4
yanıtYanıtla
FANİ:

Anne candır.

6
0
yanıtYanıtla
mtt:

Devre arasında neden söylerler ki?

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title