Haberler

Devletten Bedava Aldıkları Kömürü Nakite Çevirmek İçin Yarı Fiyatına Satıyorlar

Mersin'in Bozyazı İlçesinde, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanıma Vakfı (Sydv) Tarafından İhtiyaç Sahiplerine Dağıtılan Kömürlerin Piyasada Yarı Fiyatına Satıldığı Bildirildi.

Mersin'in Bozyazı ilçesinde, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanıma Vakfı (SYDV) tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtılan kömürlerin piyasada yarı fiyatına satıldığı bildirildi.

Torbası 3.5-4 YTL'den satılan ve üzerinde "Para ile satılamaz" ifadesi bulunan kömür torbalarının, ilçede özellikle dar gelirli vatandaşların büyük ilgisini çektiği belirtiliyor. Piyasada yarı fiyatına satılan kömürlerin, Kaymakamlık tarafından ilçede ihtiyaç sahiplerine ücretsiz olarak dağıtılan kömürler olduğu ifade ediliyor.

Bu duruma tepki gösteren ve ücretsiz kömür dağıtımı yapılan kişilerin hangi kıstaslara göre tespit edildiğini soran vatandaşlar, "Eğer doğru tespit yapılmış olsaydı, bu kömürler piyasaya düşmezdi" dediler.

Bozyazı Kaymakamlığı, SYDV aracılığı ile ilçede daha önceden tespiti yapılan 500 kişiye 250 ton kömür dağıtmıştı.

(HK-MT-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title