Haberler

Devlet Tiyatrolarından Yeni Çocuk Oyunu

Devlet Tiyatroları üvey annesi tarafından ıssız bir ormana terk edilen ‘Altın Kız’ın yaşadığı düş ile gerçeği konu edinen yeni çocuk oyununu minik tiyatroseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor.

Devlet Tiyatroları üvey annesi tarafından ıssız bir ormana terk edilen 'Altın Kız'ın yaşadığı düş ile gerçeği konu edinen yeni çocuk oyununu minik tiyatroseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor.

Ankara Devlet Tiyatrosu yapımı oyun, çocuklara iyiliklerin iyilikle, kötülüklerin ise hak ettikleri bir son ile karşılaşacağını öğretmeyi hedefliyor. Bulgar yazar Keva Apostolova'nın yazdığı, İsmail Bekir Ağlagül'ün dilimize çevirdiği ve Seval Ersu'nun yönettiği oyun, 13 Şubat Salı günü saat 11.00'de Altındağ Tiyatro Sahnesinde seyirci karşısına çıkıyor. Dekor tasarımını Özge Akarsu'nun, kostüm tasarımını Fatma Sarıkurt'un, ışık tasarımını Mehmet Yaşayan'ın, müziklerini Kemal Günüç'ün ve dans düzenini Yıldız Venedik'in yaptığı eser, çocuklara sanatın büyülü dünyasında eğlence dolu anlar yaşatacak.

Oyunda Yeşimgül Alaydın, Orida Yıldıran, Fikriye Musluoğlu, Hakan Sağlam, Taner Aktaş, Dilek Ersoy, Umut Yılmaz, Çilem Avunç, Çisel Ocak, Mehmet Uğur Nak, Eylem Dağarslanırol alıyor. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ankara Devlet Tiyatrosu Devlet Tiyatroları Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title