Haberler

Devlet Personel Başkanlığı Bölge Toplantısı

Devlet Personel Başkanı Mehmet Tekinarslan, geçmişin muhasebesini çıkardıklarını ve yaptıkları çalışmanın geleceğe ışık tutacağını söyledi.

Devlet Personel Başkanı Mehmet Tekinarslan, geçmişin muhasebesini çıkardıklarını ve yaptıkları çalışmanın geleceğe ışık tutacağını söyledi.

Devlet Personel Başkanlığınca Mardin'de düzenlenen eğitim semineri Atatürk Kültür Merkezinde başladı. Bir hafta sürecek olan seminerin açılışında konuşan Tekinarslan 50. kuruluş yıl dönümlerinde geçmişin muhasebesini ortaya koyduklarını kaydetti.

50 yıl süre ile merkezin taşraya talimat verdiğini, taşranın yazılı talepte bulunduğunu, yüz yüze, göz göze yakın temasın sağlanamadığını ve bunu bir eksilik olarak gördüklerini anlatan Tekinarslan, "50. Kuruluş yıl dönümümüzde geçmişin muhasebesini çıkardık ve gelecekte yapmamız gerekenleri belirledik. Eksikliklerimizi tespit ettik" dedi.

Kamu yönetimindeki yenilikleri, değişiklikleri, talep ve beklentileri muhataplarıyla yüz yüze anlatmak için bölgesel toplantılara başladıklarını ifade eden Tekinarslan, toplantıya katılan farklı illerin yöneticilerinin de kaynaşacak, gerektiği zaman dayanışma içerisinde olacağını ve uygulamalar konusunda bilgi alışverişinde bulunacaklarını belirtti.

Vali Yardımcı Selim Palamut ise toplantıya ev sahipliği yapmanın memnuniyetini taşıdıklarını kaydederek, üniversite ve valilik olarak en iyi şekilde ev sahipliği yapmaya çalışacaklarını anlattı.

- MARDİN

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title