Haberler

Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Vahap Boztepe Göreve Başladı

Malatya Devlet Hastanesi Başhekimliği Görevine Atanan Dr. Vahap Boztepe, "Makamlar İnsana Değil, İnsanlar Makamlara Bir Şeyler Katmalı Bilinci İçerisindeyim. Güler Yüzlü ve Kaliteli Hizmet Anlayışıyla Hareket Edeceğiz" Dedi.

Malatya Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine atanan Dr. Vahap Boztepe, "Makamlar insana değil, insanlar makamlara bir şeyler katmalı bilinci içerisindeyim. Güler yüzlü ve kaliteli hizmet anlayışıyla hareket edeceğiz" dedi.

Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine başlaması münasebetiyle basın mensupları ile bir araya gelen Dr. Vahap Boztepe, "Biz 24 saat teyakkuzda olacağız. Hizmet için her an hazır olacağız. Bundan sonra mesai kavramı yoktur. Hizmet verirken empati yapacağız. Yönetim anlayışımızda kendimizi hasta ve hasta yakınları yerine koyacağız" dedi.

Güler yüzlü ve kaliteli hizmet vereceklerini söyleyen Boztepe, hastanenin fiziki mekanları ile ilgili sıkıntıları bulunduğunu ve zaman içinde sorunu çözeceklerini söyledi. Boztepe, acil sivrisin yerini değiştirilerek daha geniş ve ameliyathanelere yakın bir noktaya taşıyacaklarını söyledi.

Devlet Hastanesi'ne şimdiye kadar çok sayıda başhekimin gelerek en iyi şekilde görev yapmaya çalıştığını ve bu gibi makamların gelip geçici olduğuna inanan birisi olduğunu söyleyen Dr. Boztepe, "Makamlar insana değil, insanlar makamlara bir şeyler katmalı bilinci içerisindeyim. Görev sürem içerisinde hizmetin en iyisinin verilmesi çabası içerisinde olacağım" dedi.

Başhekim Dr. Vahap Boztepe, basın mensupları ile birlikte çocuk servisini gezerek, burada yatarak tedavi görmekte olan çocuklara oyuncak hediye etti. Dr. Boztepe, hastalara yönelik sosyal faaliyetlerin artacağını da sözlerine ekledi.

(BK-MEF-Y)

20.01.2008 16:51 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title