Haberler

Devlet Bayramda Dar Gelirleri Sevindiriyor

Burhaniye Kaymakamı Hüseyin Öner, Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Ramazan Bayramı’nda ihtiyaç sahibi olan bin 20 aileye yardım kararı alındığını açıkladı.

Burhaniye Kaymakamı Hüseyin Öner, Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Ramazan Bayramı'nda ihtiyaç sahibi olan bin 20 aileye yardım kararı alındığını açıkladı.

Kaymakam Hüseyin Öner, "İçinde bulunduğumuz Ramazan ayı ve yaklaşan Ramazan bayramı dikkate alınarak, vakfımız tarafından 933 kişiye (aileye) kişi başına 200 TL. 83 kişiye (aileye) kişi başına 300 TL. olmak üzere, toplam bin 20 kişiye (aileye) 212 bin 700 TL nakdi yardım yapılmasına karar verdi. Yardımların ay başından itibaren Ziraat Bankası Burhaniye Şubesi aracılığı ile dağıtımına başlanmış olup, ilçemizde yardımını almayan vatandaşlarımıza muhtarlarımız aracılığı ile ulaşılarak yardımların amacına uygun şekilde dağıtılmasına çalışılmaktadır. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımızca önümüzdeki süreçte de mümkün olduğunca vatandaşlarımızın ihtiyaç ve sıkıntılarını gidermek üzere, yerinde tespitler ve incelemeler yapılmak suretiyle yardımların gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını sağlamak için sosyal inceleme görevlilerimiz vasıtasıyla olsun, muhtarlarımız ve mütevelli heyetimiz vasıtasıyla olsun çalışmalarımız ve yardım uygulamalarımız devam ettirilerek, ihtiyaç sahibi insanlarımızın yanında olmaya devam edilecektir" - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ramazan Bayramı Hüseyin Öner Burhaniye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title