Haberler

Devlet Bakanı Şimşek Gaziantep'e Geliyor

Devlet Bakanı ve Gaziantep Milletvekili Mehmet Şimşek, Bir Dizi Ziyaret ve İncelemede Bulunmak Üzere Gaziantep'e Geliyor.

Devlet Bakanı ve Gaziantep Milletvekili Mehmet Şimşek, bir dizi ziyaret ve incelemede bulunmak üzere Gaziantep'e geliyor.

Cumartesi ve pazar günü Gaziantep'te çeşitli temaslarda bulunacak Şimşek'in programı Gaziantep Koyuncular Birliği'ni ziyaret ile başlayacak. Şimşek daha sonra, Karşıyaka Mahallesi Korutürk Caddesi'nde esnafı ziyaret edecek. Fabrika işçileri ile öğle yemeği yiyecek olan Bakan Şimşek, Gaziler ve Mütercim Asım caddelerinde esnafın sorunlarını dinleyecek. Bakırcılar Çarşısı'nı da gezecek olan Şimşek, Şehitkamil Belediyesi tarafından düzenlenen Bilardo Turnuvası'na katıldıktan sonra, İl Danışma Meclis Toplantısı'na geçecek. Şimşek ayrıca, Medikal Park Gaziantep Hastanesi'nin açılışını yapacak. Devlet Bakanı Şimşek, Kamil Ocak Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak Gaziantepspor - Trabzonspor karşılaşmasını da izleyecek.

İki gün boyunca Gaziantep'te çeşitli temas ve ziyaretlerde bulunacak Şimşek, pazar günü ise Yığınlı köyünü ziyaret edecek. Duru Düğün Salonu'nda yapılacak Bölgesel Dernekler Toplantısı'na katılacak olan Şimşek, DİDER Derneği'nin açılışını yaptıktan sonra Şanlıurfa'ya geçecek.

(TB-OÇ-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

title