Haberler

Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, Osmaniye'de

Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, Türkiye'nin yakaladığı kalkınma hamlesine devam edebilmesi için siyasi istikrara ihtiyacı olduğunu söyledi

İncelemelerde bulunmak üzere Osmaniye'ye gelen Bakan Selma Aliye Kavaf, Vali Celalettin Cerrah'ı makamında ziyaret ederek kent hakkında bilgi aldı. AK Parti Osmaniye Kadın Kolları üyesi bir gurup kadın, Valilik girişinde Kavaf'a nazar boncuğu taktı. Kavaf ardından Özden Kardeşler Huzurevi ve 80. Yıl Engelliler Rehabilitasyon Merkezi'nde inceleme yaptıktan sonra AK Parti İl Başkanlığı'na geçti. Partilileriyle sohbet eden Kavaf, 2011'de yapılacak olan genel seçimler için daha çok çalışmaları gerektiğini anlattı. Türkiye'nin siyasi istikrara ihtiyacı olduğunu belirten Kavaf, şöyle dedi:

"8 yıldır iktidardayız ve girmiş olduğumuz her seçimden birinci parti olarak çıktık. Tabii ki iktidar ateşten gömlek gibidir. Ne kadar iyi şeyler yaparsanız yapın bir miktar yıpranırsınız. Ama biz Türkiye'de bunu da değiştirdik 8 yıldır iktidardayız. Önümüzde bir 2011 genel seçimleri var. Hiç kesintiye uğramadan ve ara vermeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çünkü Türkiye'nin siyasi istikrara ihtiyacı vardır. Ancak yine tek başına güçlü bir iktidar ülkemizin yakalamış olduğu kalkınma hamlesini sürdürebilir ve bu kalkınma sürecini aynı hızla devam ettirebilir. Bunu geçmişe bakarak da görmemiz mümkündür. Türkiye'nin kalkınma hamlesini yaşadığı dönemler tek başına güçlü siyasi parti dönemlerinde olmuştur. Türkiye 10 yıl önceki Türkiye değildir. Bunu kendi hayatımızda yaşantılarımızla da görebiliyoruz."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title