Haberler

Devlet Bakanı Mehmet Şimşek'in Gaziantep Temasları

Gaziantep'te Bulunan Devlet Bakanı Mehmet Şimşek, Köylülerin Sıkıntılarını Yerinde Dinlemek İçin Köy Ziyaretinde Bulundu. Köylüler Türkiye'de Yaşanan Gelişmeleri Bakan Şimşek'e Sordu.

Gaziantep'te bulunan Devlet Bakanı Mehmet Şimşek, köylülerin sıkıntılarını yerinde dinlemek için köy ziyaretinde bulundu. Köylüler Türkiye'de yaşanan gelişmeleri Bakan Şimşek'e sordu.

Devlet Bakanı Mehmet Şimşek Şehitkamil ilçesine bağlı Yığınlı köyünü ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Köylülerle tek tek tokalaşan Bakan Şimşek, okulun yanında oturan kadınlara da durumlarını sordu. Hizmetlerden memnun olduklarını söyleyen köylü kadınlar, Şimşek'e teşekkür etti. Daha sonra okul bahçesinde hazırlanan yere giden Şimşek, köy halkının sıkıntılarını dinlemek için geldiğini söyledi. Uzun bir süre soru bekleyen Şimşek, köylülerden soru alamayınca hatırlatmalarda bulunmak istedi.

Hizmet alanında sıkıntıları olmadığını söyleyen köylüler Şimşek'e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Yığınlı köyü sakinlerinden Mustafa Yılmaz ise Şimşek'e Türkiye'nin sürekli bir kaosa sürüklenmek istendiğini ifade ederek bunların nedenlerini sordu. Bu sırada mikrofonu elinden almaya çalışan köylülerle tartışan Mustafa Yılmaz'ın yardımına Şimşek yetişti. Şimşek vatandaşın elinden mikrofonun alınmaması için uyarıda bulunarak sıkıntısını anlatmasını istedi. Soruyu alan Şimşek, Türkiye'de demokrasinin, laikliğin yükselmesi ve sosyal hukuk devletinin daha iyi oturtulması için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirterek, "Türkiye son 5 yılda özellikle Avrupa Birliği yolunda çok büyük mesafeler katetti. Zaten bu da Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün de istediği bir çizgidir. Batı ile yani en yüksek çağdaş düzeye ulaşma perspektifiyle arayı kapatmak zaten bir özlemdir. Bu da hükümetimiz zamanında olmuştur" dedi.

Vatandaşın daha da zenginleştiğini hatırlatan Şimşek, "Bizim dönemimizde demokrasi, temel hak ve özgürlükler arttı. Sosyal devlet anlayışı daha da yerine oturdu. Laiklik ve diğer bütün ilkeler, bizim ilkelerimizdir. Bu ilkeler, Türkiye'deki sosyal barış ve birliktelik için gereklidir. Bu nedenle bu tür yaklaşımların hiçbir şekilde bizde yeri yoktur. Biz Cumhuriyet'in sahibiyiz. Hep beraber Cumhuriyetimizi Türkiyemizi daha iyi bir noktaya taşıyacağız. Eğer varsa bunun aksi yönündeki algılar doğru değildir" diye konuştu.

Devlet Bakanı Mehmet Şimşek, köylülerin yoğun ilgisinden memnun kalarak köyden ayrıldı.

(HD-OÇ-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
title