Haberler

Devlet Bahçeli, "Kolları Sıvadım" Diyerek Mesajlar Paylaştı

Güncelleme:

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Küfrü ezmek, yanlışa engel olmak için kolları sıvadım, ceketi çıkardım ve milletimle kucaklaşmak, doğruları haykırmak için daha da bilendim. Umut varsa hayat vardır, hedef varsa, şuur açıksa, iyiye, güzele, hidayete bağlılık tamsa tüm sorunlar yerle yeksan olacaktır. Meraklanmayın, Türkiye ; Anka Kuşu gibi, küllerinden yeniden doğacaktır' dedi.

ÇALIŞMA ODASINDAN FOTOĞRAF PAYLAŞTI

MHP Lideri Devlet Bahçeli, sosyal paylaşım sitesi Twitter'deki adresinden açıklamalarda bulundu. Çalışma odasından bir fotoğraf da paylaşan Bahçeli'nin mesajları şöyle:

- Hayat başlı başına bir mücadele mahsulüdür. İnanıyorsak, kendimize güveniyorsak, savunduğumuz ilkelere bağlıysak, her zorluk aşılacaktır.

- Yüksek hedeflere, kutlu başarılara cılız iddialarla, yetersiz hazırlıklarla, küçük heyecanlarla ulaşıldığı görülmemiş, duyulmamıştır.

"TÜRK MİLLETİ BUHRAN KAPANINDADIR"

- Büyük ülkülerin lezzetine kısa soluklu, sürekli mazeret imal eden, yılgınlık gösteren, cesaretini cüretiyle buluşturamayanlar varamayacaktır.

- Ürkek, tereddütlü, aciz, kararsız ve inançsız mizaçlar dereyi bile tepe yapacak ruh ve zihin açmazına sahiptir.

- Türkiye'de çok sorun vardır, Türk milleti bunalım ve buhran kapanındadır. Ama buna teslim olamayız, bunu es geçemeyiz. Tarihle eşanlamlı olan milletimizi ebediyetin patikasından savurmak için ihanetin potasında buluşanlar dur durak bilmemektedir.

"UYKU ORUCUNDAYIM, ÇALIŞMA NÖBETİNDEYİM"

- Şahsen Türk tarihinin ve Türk kültürünün Türkiye sevdalılarına yüklediği sorumluluğun farkında ve bilincindeyim.

- Bu itibarla uyku orucundayım, çalışma nöbetindeyim, sınırsız bir mücadele azmindeyim.

- Tıpkı bir merkezden çıkarak yayılan ışık huzmeleri ya da atılan bir taşla su üzerinde git gide yayılan çemberler gibi milletime ulaşıyorum.

"TARİH HÜKMÜNÜ VERMEMİŞ"

- Tarih her şeyin bir kerede olup bittiği nihai yenilgiler, nihai zaferler sahnesi değildir. ve tarih henüz hükmünü vermemiş, söz bitmemiştir.

- Merhum Ömer Seyfettin der ki; 'milletleri harekete geçiren büyük felaketlerdir. Bir millete sen yoksun demek ateşli bir küfürdür.'

- Bu küfür her gün duyuluyor, her gün kulaklarımızı çınlatıyor. Takdir edersiniz ki buna katlanmak, buna dayanmak imkansızdır.

"KOLLARI SIVADIM, CEKETİ ÇIKARDIM"

- Küfrü ezmek, yanlışa engel olmak için kolları sıvadım, ceketi çıkardım ve milletimle kucaklaşmak, doğruları haykırmak için daha da bilendim.

- Umut varsa hayat vardır, hedef varsa, şuur açıksa, iyiye, güzele, hidayete bağlılık tamsa tüm sorunlar yerle yeksan olacaktır.

- Meraklanmayın, Türkiye; Anka Kuşu gibi, küllerinden yeniden doğacaktır.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Devlet Bahçeli Türkiye Twitter Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

WhatsApp uçtan uca şifreleme nedir, neden değişir? Uçtan uca şifreleme nasıl çalışır? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? 16 Nisan baraj doluluk seviyesi yüzde kaç? Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (145)

kutahya:

artık sana oy yok. . biz 5 nufuslu aileyiz artık hdp ye verıcez . guvenıyoruz sayın selehattın beye.

33
179
yanıtYanıtla
EFE:

SEN PKK LISIN KUTAHYA BENIM MEMLEKETIM YALANCISIN KALLESIN

yanıt0
yanıt2
Tarıkm@m.m:

Aynı şeyleri nickini değiştirip değiştirip yazıyosun. türkler vatan hainlerine oy vermez

yanıt0
yanıt1
TÖVEBE..:

ARTIK SANA OY YOK DERKEN . . . DAHA ÖNCE VERMİŞMİYDİN ? HIYARTO . .

yanıt1
yanıt0
Sırat:

Chp li misiniz Hdp''nin barajı geçmesini sağlamak için Chp lilerin Hdp ye oy vericeğini çokça duyar oldum bu sıralar

yanıt1
yanıt0
Bom@m.m:

Bende bende... Sizi kutluyorum... turkum, dogruyum, caliskanim.. Yasam... Insanlari genede seviyorum.. 41 yasindayim.. Yuksek egitimliyim ama 1x oy verdim 41 yasindayim. O da Ecevit diye verdim.. Sistem benim sistemim degil..HDP belki bu sistemi birazcik yerinden sallar.

yanıt0
yanıt0
aaa:

temiz ve dürüst lider. milletvekili maaşını bile almayıp mehmetcik vakfına bağışlayan bu temiz insanın arkasından gitmeliyiz.

65
36
yanıtYanıtla
Ahmet AslanmobilWeb@haberler.com:

Şuan Partinin başında Sn Bahçeli değilde deli Ahmet bile geçse yüzde 29 oyu var banko birde Milleti kucaklayan el öptürmeyen şeffaf birisi gelirse tek başına iktidardır,siz giderseniz tayyibinde sonu olacaktır

37
30
yanıtYanıtla
S.S:

Mhp ne zaman yüzde 29 almış senin gibi sahte insanlar yüzünden hep orta yolcu partiler alıyor o oyları yok o olmaz yok bu olmaz aradığım kriter hırsızlık arsızlık de olsun bitsin

yanıt0
yanıt0
Dr.El arabiMobil-IOS:

Ben sahsen mhp degilim türk asillida degilim fakat vatanimizi kalpten Seven biriyim sayin bahceli türkiyeye iyilik yap ve emekli veya biraz arkaya cekil ve sayin sinan ogan gelsin türkiyeye basbakan olacak tek isim (ben almanyada yasayan bir vatan Seven)

46
16
yanıtYanıtla
Tüm 145 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title