Haberler

Devler Tuttur.com Cup'ta Kapışıyor

Güncelleme:

Tuttur.com, Türk futbolunun marka değerini artırmaya devam ediyor.

Sadece Türkiye'nin değil, dünyanın ilk ve tek sosyal bahis sitesi tuttur.com sponsorluğunda düzenlenen tuttur.com Cup, bu sene de devre arasında futbol heyecanını yaşatmaya devam ediyor. 6-9 Ocak tarihleri arasında Antalya Mardan Stadyumu'nda gerçekleşecek tuttur.com Cup'a bu yıl Beşiktaş, Trabzonspor, SV Werder Bremen ve Vfl Wolfsburg katılıyor.

"Birlikten kazanç doğar" mottosuyla fark yaratan ve üyelerine her zaman daha çok kazandırmayı amaçlayan tuttur.com sponsorluğunda düzenlenen tuttur.com Cup, Türk futbolunun marka değerinin artmasına katkıda bulunmaya devam ediyor. Bu sene 6-9 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek turnuvada, ligin ilk yarısını ikinci sırada bitiren Beşiktaş ve şampiyonluk adayları arasında yer alan Trabzonspor mücadele ediyor. Bundesliga'nın iki güçlü temsilcisi SV Werder Bremen ve Vfl Wolfsburg da turnuvada yer alıyor, dünyanın dört bir yanından futbolseverler yine ekran başına toplanıyor.

120 ülkede yayınlandı

Türkiye'nin ilk ve tek uluslararası futbol turnuvası olma özelliğini taşıyan tuttur.com Cup, Türkiye'nin ve dünyanın en önemli takımlarına ev sahipliği yapıyor. Turnuva, sportif değerinin ötesinde geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu sene de Türkiye ve Antalya'nın tanıtımına katkıda bulunuyor. 19 dilde ve 120 ülkede yayınlanan tuttur.com Cup, Eurosport, Eurosport Asia, Al Jazeera Sports'un Türkiye'den yayınladığı ilk ve tek turnuva ünvanına sahip.

6-9 Ocak 2013 tarihleri arasında Antalya Mardan Stadyumu'nda gerçekleşecek tuttur.com Cup'ta 6 Ocak Pazar günü Beşiktaş–Vfl Wolfsburg, 7 Ocak Pazartesi Trabzonspor–SV Werder Bremen karşılaşacak. 9 Ocak Çarşamba günü ise turnuvanın 3.'lük ve şampiyonluk maçları oynanacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Trabzonspor Beşiktaş Antalya Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title