Haberler

Devler Ligi'nde İngiliz Savaşı

Atina'daki Final Öncesi İlk Kozlarını Londra'da Paylaşacak Olan Ada'nın İki Güçlü Ekibinin Mücadelesi 21.45'de Başlayacak.

Atina’daki final öncesi ilk kozlarını Londra’da paylaşacak olan Ada’nın iki güçlü ekibinin mücadelesi 21.45’de başlayacak.

ŞAMPİYONLAR Ligi yarı finalinde İngiliz ekiplerini karşı karşıya getirecek maçta Chelsea ile Liverpool kozlarını paylaşacak. İki takımın Stamford Bridge Stadı’ndaki ilk randevusu 21.45’de başlayacak. Alman hakem Markus Merk’in yöneteceği karşılaşma Star TV’den naklen yayınlanacak. Chelsea’de orta sahanın dinamosu Michael Essien cezalı, Robben de sakat olduğu için forma giyemeyecek.

İki takım bugüne kadar Şampiyonlar Ligi’nde 4 kez karşı karşıya geldi. Bu maçların üçü golsüz sonuçlanırken diğer karşılaşmada Liverpool sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrıldı. Liverpool’a, Devler Ligi arenasında henüz gol atma başarısı gösteremeyen Chelsea, evindeki son 20 Avrupa mücadelesinden yalnızca birini kaybetti. Bu maçların 11’inde gol yemedi. Liverpool ise Şampiyonlar Ligi’ndeki son 13 deplasmanının 8’inden galibiyetle dönerken, sadece 2 kez yenildi. Kırmızı beyazlılar, Avrupa Kupaları’nda 10 kez karşılaştığı İngiliz rakiplerine yalnızca 3 gol atabildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title