Haberler

    Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Lokomotiv Moskova Maçının Kadrosunu Belirledi

    Güncelleme:

    Galatasaray, Şampiyonlar Ligi serüvenine Lokomotiv Moskova maçı ile başlarken, teknik direktör Fatih Terim, zorlu maçın kadrosunu belirledi.

    Şampiyonlar Ligi serüvenine Lokomotiv Moskova maçıyla başlayacak olan Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim'in kafasındaki kadro büyük ölçüde netleşti. Tecrübeli teknik adam yarınki mücadelede Kasımpaşa maçından farklı olarak 3 değişikliğe imza atmayı planlıyor. Buna göre son maçtan farklı olarak Mariano, Fernando ve Belhanda zorlu mücadelede forma giymeye hazırlanıyor.

    Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Lokomotiv Moskova Maçının Kadrosunu Belirledi

    OZAN KABAK YİNE SAHADA OLACAK

    Terim savunmanın göbeğindeki Ozan Kabak ile Serdar Aziz'in uyumundan memnun kalırken, yarınki maçta da bu kurguyu bozmak istemiyor. Sarı-kırmızılı hoca, 18 yaşındaki stoperine Rus ekibi karşısında da güveniyor. Sol bekte Nagatomo'yu oynatacak olan Terim, sağ bekte Linnes'in yerine Mariano'yu kullanacak. Orta alanda Donk'un yerine Fernando'ya dönecek olan başarılı teknik adam, hemen önünde ise Ndiaye'yi oynatacak. Aslan'da ön tarafta Kasımpaşa maçında ağrıları oluşan Emre Akbaba'yı riske etmek istemeyen Terim'in Belhanda'yı oynatacağı öğrenildi. Kanatlarda ise sol tarafta Rodrigues sağda ise Sinan Gümüş sahaya sürülecek. Gol ayağı olarak da Eren sahaya çıkacak.

    Galatasaray Tekik Direktörü Fatih Terim, Lokomotiv Moskova Maçının Kadrosunu Belirledi

    MANUEL FERNANDES'E DİKKAT

    Şampiyonlar Ligi'nde grubundaki ilk maçta Lokomotiv Moskova'yı konuk edecek olan Galatasaray'da Rus ekibi ayrıntılı olarak analiz edildi. Hafta sonu Yardımcı Antrenör Hasan Şaş'ın da yakından mercek altına aldığı geçen sezonun Rusya şampiyonu her ne kadar bu sezona kötü başlasa da tehlikeli bir takım olarak değerlendiriliyor. Sarı-kırmızılar Rus temsilcisinde en kilit oyuncu olarak bir dönem Beşiktaş forması da giyen Manuel Fernandes'i görürken, tecrübeli futbolcunun durdurulması halinda işlerinin kolaylaşacağını hesaplıyor. Diğer taraftar yine orta sahada görev yapan ikizler Anton ve Aleksey Miranchuk'a dikkat etmeleri gerektiği noktasında birleşen sarı-kırmızılılar karşılarında disiplinli bir takımın kendilerini bekleyeceğini biliyor. Fatih Terim ve ekibinin özellikle orta alanda üstünlüğü ele almak çalışmalar yaptığı belirtildi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Lokomotiv Moskova Fatih Terim Galatasaray Spor Haberler

    500

    Yorumlar (12)

    ANADOLU KAPLANI:

    galatasaray yenilir. Bence galatasaray şampiyonlar ligi grubundan 1 puan bile alamadan veda edecek demedi demeyin. avrupada başarılı olamaz çünkü geçen yıl şampiyonluğu bileğinin hakkıyla almadı. geçen yılki alanya ve kayseri maçlarını izleyin 6 puanı nasıl almış görün o zaman hak vereceksiniz. Ama unutmayın Allah''''ın adaleti tecelli edecek.

    2
    22
    yanıtYanıtla
    FENEVLI:

    CIGERE UZANAMAYIN KEDİ SENI

    yanıt7
    yanıt1
    cimbom:

    ya kardeşim bu kadar kıskandığını belli etme

    yanıt9
    yanıt1
    S.A:

    ERENSİZ OYNAMALIYIZ ARTIK. 4 3 3 OYNAT ONYEKURUYU KOY . ERENİN AYAĞINA TOP BİLE YAKIŞMIYR

    8
    4
    yanıtYanıtla
    Murat Murathanoğlu:

    Eren’in yerinde unyakuru henry Sinan nın yerine Feghouli bence ozanda riskli Maicon olsun

    4
    4
    yanıtYanıtla
    SADO:

    yine mi BELHANDA istemiyoruz bu karaktersizi yaaa

    7
    0
    yanıtYanıtla
    GSLİ:

    terim üstteki kadro ile çıksın 2. trabzon macı vakası olur. muslera linnes maicon(mecburen) serdar nagatomo fernando ndiaye donk onyekuru rodrigez eren. kalabalık sert orta saha macı alır belhanda sinan ile olacak iş değil

    3
    1
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazıadsadasdyertyw:

    allahına şu sinadan vazgeç artık

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Kadir:

    Tek istediğim şu gereksiz geri pasları yapmayın iyiki Ndiaye var birden ortadan beklenmedik halde atak yapınca işte budur diyorum ileri ve kendine güven gerisi kolay

    1
    0
    yanıtYanıtla
    BARCALI:

    Fatih Hoca''nın en azından önümüzdeki yıla kadar Belhanda''ya forma göstereceğini sanmıyorum, yarın da oynamayacaktır muhtemelen.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title