Haberler

Lüks Restorandaki Asitli Saldırının Faili Yakalandı

Güncelleme:

Ataşehir'de lüks bir restoranda çocuk oyun alanına girip elindeki asiti 3 yaşındaki Y.K. isimli çocuğa atarak yaralayan C.A. isimli şahıs yakalandı.

Ataşehir'de lüks bir lokantadaki çocuk oyun alanına kimyasal madde attığı iddia edilen şüpheli gözaltına alındı. Şüpheli, kimyasal saldırıya uğrayan Y.K'nın aile yakını C.A. olduğu iddia edildi.

GÖZALTINA ALINDI

Ataşehir'de ünlü bir lokantada 3 yaşındaki çocuğun üzerine asitli madde atılması olayı ile ilgili 2 kişi yakalandı. Ataşehir'de ünlü bir lokantada geçen cumartesi günü meydana gelen Avukat Işıl G.'nin 3 yaşındaki oğlu Y.K.'nin oyun yerinde üzerine asitli bir madde atılması olayında C.A. isimli bir şahıs şüpheli sıfatıyla gözaltına alındı.

YOLDA YÜRÜRKEN YAKALANDI

Alınan bilgiye göre, C.A., Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından akşam saatlerinde Ümraniye Çekmeköy'de yolda yürürken yakalandı. Gözaltına alınan C.A., evinde arama yapıldıktan sonra Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi.

DEDEKTİFLERCE SORGUYA ALINDI

Zanlı, saat 21.25 sıralarında da elleri kelepçeli olarak Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne getirilerek, dedektifler tarafından sorguya alındı.

KISKANDIĞI İÇİN YAPMIŞ

Şüpheli sıfatıyla gözaltına alınan C.A., aile içinde aşırı ilgi gösterildiği için minik Y.K.'ye karşı böyle bir olaya kalkıştığını, çocuğu kıskandığını söylediği belirtildi.

OLAYLA İLGİLİ RESTORANDAN AÇIKLAMA YAPILDI

Olayla ilgili Develi Restoranının yaptığı açıklama şöyle:

17 Ekim Cumartesi akşamı Ataşehir Şubemizde bizleri büyük üzüntüye boğan, adı tarifsiz bir olay yaşanmıştır. Söz konusu olay adli makamlara intikal eden ve Adli Makamlar tarafından titizlikle araştırılan, soruşturması devam eden bir olaydır. Ayrıca şirketimiz üzerine düşen tüm yükümlülük ve sorumluluğu yerine getirerek Adli Makamlar ile tüm bilgileri paylaşmakta ve her türlü yardımda bulunmaktadır.

Bu kapsamda Adli Makamların talebi doğrultusunda soruşturmayı güvenli ve sağlıklı bir şekilde yürütebilmesi için bugüne kadar tarafımızdan bir açıklama yapılamamıştır.

Soruşturmanın selameti açısından yapamadığımız açıklamalar nedeniyle sosyal medyada ve bugün de çeşitli basın kuruluşları tarafından yapılan, kesinliği henüz netlik kazanmayan ve kamuoyunda markamızile ilgili olarak bilgi kirliliğine neden olan gerçek dışı haberler nedeniyle bu açıklamayı yapmak bir zaruret olmuştur.

Dileğimiz, öncelikle küçük yavrumuzun bir an önce iyileşmesi ve olayın failinin bulunmasıdır. Şirketimiz tarafından da gerek ailenin yanında olarak gerekse şikayetçi olunarak sürecin takipçisi olduğumuzu ve süreç içindeki tüm gelişmeleri kamuoyu ile paylaşmaya ve kamuoyunu aydınlatmaya devam edeceğimizi bildirmek isteriz.

Saygılarımızla,

Develi Restaurantları

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ataşehir Çekmeköy Ümraniye Develi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: 18 Nisan Perşembe Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 18 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 18 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 18 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İZMİR'DE YANGIN MI ÇIKTI? İzmir'de ne oldu? İzmir'de nerede yangın çıktı? Resmi Gazete bugün (18 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 18 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? SON DAKİKA TOKAT'TA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Tokat'ta okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi!
500

Yorumlar (2)

sy:

Allah belani versin. İnsallah cezaevinde kezzap icirirler sana.

14
0
yanıtYanıtla
42:

Vindansız gebertin böyle pislikleri ne istiyor çocuktan.

6
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title