Haberler

Develi'de Hafızlık Kuran Kursu'nun Temel Atma Töreni Yapıldı

Develi M. Akif Ersoy Mahallesi Yunus Emre Cami alanı içerisine yapılacak olan 100 kişi kapasiteli erkek hafızlık Kuran Kursu’nun temel atma töreni dualarla yapıldı.

Develi M. Akif Ersoy Mahallesi Yunus Emre Cami alanı içerisine yapılacak olan 100 kişi kapasiteli erkek hafızlık Kuran Kursu'nun temel atma töreni dualarla yapıldı.

Kayseri Vali Yardımcısı Ali Uslanmaz, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Develi Kaymakamı Murat Duru, Kayseri İl Müftüsü Şahin Güven, Kayseri İl Spor Müdürü Murat Eskici, Develi Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güçlü, Develi Müftüsü Zekeriya Koçak, siyasi parti başkanları ve sivil toplum kuruluşlarının yöneticilerinin katıldığı temel atma töreni İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Kuranı Kerim tilavetinin Merkez Çarşı Cami İmam Hatibi Fatih Arslan'ın yapmasının ardından Develi Müftüsü Zekeriya Koçak kısa bir selamlama konuşması yaparak Kuran'a hizmet için yapılan bu tesise emek ve destek veren herkese teşekkürlerini iletti. Konuşmasında Diyanet İşleri Başkanlığının ve ona bağlı müftülüklerin faal olmasının hayati önem taşıdığını belirten Develi Kaymakamı Murat Duru, "Eğer yavrularımız, güvenilir yerlerden sağlam ve doğru bilgilerle din eğitimlerini almazlarsa Fetö gibi terör örgütlerinin din istismarına maruz kalınmaktadır. Bu vesileyle böylesi yapıları desteklemek geleceğimiz açısından son derece önemlidir" açıklamalarında bulundu.

Programın son konuşmasını ise İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven yaptı. Kayseri'de ve özelde Develi'deki Kuran Kursları ve onların işleyişleri hakkında bilgiler veren Güven "Develimiz tarihte bir çok alimi, arifi bağrında yetiştirmiş bereketli topraklarımızdandır. İnşallah İmam Hatip ve Cami arasına yapılacak olan Kuran Kursumuzun bu ümmete ve bu millete faydalı olacak alimler yetiştirmesini niyaz ediyorum" dedi. Daha sonra İl Müftüsü Güven'in yaptığı duanın ardından butonlara basılarak 100 kişi kapasiteli erkek hafızlık Kuran Kursunun temeli kesilen kurbanla birlikte atıldı. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kuran-ı Kerim Develi Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title