Haberler
Güncelleme:

Hiçbir katkı maddesi olmayan deve sucuğunun kilosu 100 liradan satılıyor

Aydın'da deve sucuğu üreterek 81 ile gönderen 20 yaşındaki genç kış aylarında talebe yetişemiyor. Kilosunu 100 liradan sattığı sucuklarla ilgili konuşan genç, "Hiçbir katkı maddesi yok, bulana 250 bin lira vermeyi taahhüt ediyorum. 100 yıl önce nasıl yapılıyorsa, aynı şekilde yapıyoruz" ifadelerinde bulundu. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (11)

Halk:

Helal olsun inşaallah bozulmazsınız

12
1
yanıtYanıtla
hataylı:

deve eti helal dir kurban olarak kesilebilen dana ve koyun gibi. Açın bir iki dini bilgiler kitabı okuyun öyle yorum yazın.

7
2
yanıtYanıtla
ömer turan:

deve sucugu nedir . sıgır etinden başka etten olmaz sucuk.

2
6
yanıtYanıtla
BİLİNEN SUCUK DANA ETİNDEN YAPILIR:

Eşek etinden, at etinden yapılan sucuk o zaman niye kötü oluyor ? Deve etinden olan sucuk o kadar iyiyse onlar niye değil. Bir bilen açıklasın da öğrenelim ?

3
4
yanıtYanıtla
YE MEMET YE:

avrupa''da 10 yaşını geçen kesilecek tüm hayvanları kestiniz mi onları alacak tek mecburi yer kedi-köpek mama fabrikaları. Ya bizde?Oh ki oh. . . Yaş hiç fark etmez. Allah ne verdiyse. . . Yasak olanlar dahil her türlü yürüyen dört ayaklı nesneler. . . 15-20 yaş hiç önemli değil. İnsan midesi bu, taş olsa eritir. Ver dumanı gitsin. Yer bu millet.

1
2
yanıtYanıtla
gok:

bedavaymış:))) özelliği neymiş devenin

2
0
yanıtYanıtla
yok devee:

arkidiş, deve at gibi eşek gibi bişi değilmi be ya.

0
1
yanıtYanıtla
yılmaz:

değişik denenmesi gerek

1
0
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Kıvam artırıcı, renklendirici, yağ tutucu, Çin tuzu, sakatat, soya ve benzeri kimyasallar sucukların içine konulmamasi iyi, ancak yine de uzun ömürlü olmasi nedeniyle koruyucu konulmasi sorun. . Sucugun raf ömrünü uzatan bu koruyucular insan sagligi icin cok zararli zaten. . .

1
0
yanıtYanıtla
DEVECİ:

Apar devletlerinde deve sidiği çok değerli. Neymiş efendim deve sidiği faydalı mış. Bu araplar çok akıllı)

0
0
yanıtYanıtla
ALİ OSMAN:

DEVE SUCUĞUNUN PİRİ ADEM KORUCU İDİ. ALLAH RAHMET ETSİN.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title