Haberler

"Deve Kuşu Gibi Olmuşsun"

Güncelleme:

Muazzez Abacı, Bülent Ersoy ve Adnan Şenses'in birlikte verdiği konserde; Abacı ile Ersoy birbirleri ile şakalaştı.

Muazzez Abacı, Adnan Şenses ve Bülent Ersoy ; önceki gece Bostancı Gösteri Merkezi'nde birlikte konser verdi. Üçlü; konser öncesinde kısa süreli bir gerginlik yaşadı ancak bu tatsızlık sahneye çıkmalarıyla sona erdi. Üç saat performans sergileyen dev yorumcular; sahnede birbirlerine iltifatlar yağdırdı, şarkılarıyla dinleyiciyi de mest etti.

EĞLENMEYE GİTTİLER

Programın finalinde ise; Muazzez Abacı ve Bülent Ersoy birbirleriyle şakalaştı. Abacı, Ersoy'un giydiği kıyafete bakarak "Deve kuşu gibisin" deyince; Ersoy da espriyi patlattı: "Sen de öylesin ama yolunmuş deve kuşusun." Konser sonrasında Adnan Şenses evinin yolunu tutarken; Abacı ve Ersoy ise eğlenmek için Beşiktaş'taki Abiye adlı gece kulübüne gitti. Üçlünün arasındaki tatsızlığı; prova sırasında Ersoy'un, Abacı'nın elindeki mikrofonu aniden çekmesinin ateşlediği iddia ediliyor. Öte yandan Şenses, günler önce verdiği röportajda "Aralarında işim zor, bakalım ne olacak?" demişti.

EN ÇOK ALKIŞI ADNAN ŞENSES ALDI

Geçirdiği ağır mide ameliyatı nedeniyle doktorlarının izin vermemesine rağmen sahneye çıkan Adnan Şenses, davul eşliğinde oynadı. "Sahnede başka oluyor insan" diyen usta yorumcu, üçlü arasında en çok alkışı alan isim oldu. Şenses, seyirciye selam vererek teşekkür etti.

"TEK DEV VARMIŞ, APTAL"

Muazzez Abacı, Bülent Ersoy ve Adnan Şenses; konserin gerçekleştiği Bostancı Gösteri Merkezi'ne geldiklerinde çok gerginlerdi. Basının karşısına birlikte çıkmak istemeyen üçlü; daha sonra zorunlu olarak bir araya gelerek soruları yanıtladı.

Röportaj sırasında Ersoy ve Abacı birbirleriyle hiç konuşmazken, Şenses'in sinirli hali dikkatlerden kaçmadı. Hatta Şenses "İki çiçek bir böcek..." ile başlayan bir soruyu "Böcek kim, o ne demek!" diye keserek muhabiri fırçaladı. Abacı'nın sahneye çıkmadan önce "Tek dev varmış, aptal" şeklinde mırıldanması ise kafaları karıştırdı.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Muazzez Abacı Bülent Ersoy Adnan Şenses Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title