Haberler

Devam Etmesini İstediğimiz İsim Erwin Koeman"

Fenerbahçe Kulübü Sportif Direktörü Damien Comolli, teknik sorumlu Erwin Koeman ile yola devam etmek istediklerini bildirdi.

Fenerbahçe Kulübü Sportif Direktörü Damien Comolli, teknik sorumlu Erwin Koeman ile yola devam etmek istediklerini bildirdi.

FB TV'de yayımlanan bir programda açıklamalarda bulunana Comolli, sarı-lacivertli takımın gidişatından memnun olduklarını belirtti.

Türkiye Futbol Federasyonunun kurallarını çok iyi bildiklerini vurgulayan Fransız futbol adamı, "Kuralların aksinde hareket etmemiz mümkün olmaz. Trabzonspor maçından önce kurallar çerçevesinde muhakkak kararımızı vereceğiz. Erwin Koeman ile çok net bir şekilde konuştuk. Takımı yönetmesini istediğimiz kişinin kendisi olduğunu, doğru kişinin şu anda o olduğunu söyledik. O bizim nasıl hissettiğimizi, ne düşündüğümüzü çok iyi biliyor. Onun performansı ve yaklaşımı çok pozitifti. Bizim devam etmesini istediğimiz isim Erwin Koeman." ifadelerini kullandı.

Damien Comolli, Fenerbahçe'nin 2'si lig, 1'i ise UEFA Avrupa Ligi'nde olmak üzere oynadığı son 3 karşılaşmadan memnun olduklarını dile getirerek, şöyle devam etti:

"Bu son 3 maçı değerlendirdiğimizde aslında önemli olan takımda devamlılık ve tutarlılık görebilmemiz oldu. Çünkü bugüne kadar daha önce bazı maçlarda iyi performanslar sergilemiştik ama bunun devamlılığı yoktu. Son 3 maçta önemli olan devamlılık ve tutarlılıktı. Son dönemde takım içinde farklı bir atmosfer gördük. Oyuncuların maçlara yaklaşımı, taktiksel disiplini, inançları, birbirlerine olan güvenleri gerçekten çok farklı bir seviyedeydi. Sanırım bu saydığım faktörler son maçlarda etkili oldu."

"Valbuena, belirleyici ve skoru değiştirebilecek bir oyuncu"

Fenerbahçe'nin sportif direktörü, Fransız futbolcuları Mathieu Valbuena'nın son maçlardaki performansının inanılmaz olduğunu dile getirdi.

Erwin Koeman'ın defansif anlamda Valbuena'dan bazı şeyler istediğini ve Fransız oyuncunun bunu çok iyi yaptığını vurgulayan Comolli, "Valbuena ile ilgili söyleyebileceğim tek kelime, kesinlikle inanılmazdı. Gerçekten kendisinin son maçlardaki etkisi, taktik disiplini inanılmazdı. Kendisi belirleyici, skoru değiştirebilecek bir oyuncu. Onu böyle görmek mutluluk verici." değerlendirmesinde bulundu.

Kadro dışı bırakılan oyuncuların durumunda bir değişiklik olmadığını aktaran Comolli, Ozan Tufan'a ise ayrı bir parantez açarak, "Ozan'la önümüzdeki hafta konuşacağım. Oynamak istiyor ve çok yetenekli bir futbolcu. Fiziksel ve teknik olarak çok iyi. Kariyeri kendi ellerinde. Nereye varmak istediğine kendisi karar verecek. Ben ona yardım edebileceğimi söyledim ama o da kendisine yardım etmek istemeli." şeklinde görüş belirtti.

Comolli, transfer pazarını sıkı bir şekilde takip ettiklerine de değinerek, ara transfer döneminin yatırım yapmak için doğru zaman olmadığını kaydetti.

Kaynak: AA / Spor

Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title