Haberler

Deva Holding'e Savcılıktan Arama

Deva Holding, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcılığı Tarafından Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinde Faaliyet Gösteren İlaç Üretim Tesisleri Sahası İçerisinde Yapılan Aramada 42 Adet Varil Bulunduğunu ve Variller Hakkında Henüz Savcılık Tarafından İsnat Edilen Bir Suç Bulunmadığını Bildirdi.

Deva Holding, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren ilaç üretim tesisleri sahası içerisinde aramada yapıldığını ve 42 adet varil bulunduğunu kaydetti.

Deva Holding'den İMKB'ye gönderilen açıklamada, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebi üzerine, Tekirdağ ili Çerkezköy ilçesinde bulunan Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren ilaç üretim tesisleri sahası içerisinde arama yapıldığı belirtildi.

Açıklamada, söz konusu aramalarda saha içerisinde 42 adet varil bulunduğu ve gerekli incelemeler yapılmak üzere numunelerinin alındığı, soruşturma sürecinin başladığı ve henüz savcılık tarafından isnat edilen bir suç bulunmadığı ifade edeldi.(ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title