Haberler

Dev Yatırımda Çocuklar Unutulmadı

Kağıthane Belediyesi tarafından toplam 1 milyon 650 bin TL'ye mal olacak olan üç anaokulunun ikincisinin temeli, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç tarafından atıldı.

Kağıthane Belediyesi tarafından toplam 1 milyon 650 bin TL'ye mal olacak olan üç anaokulunun ikincisinin temeli, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç tarafından atıldı. Başkan Kılıç, "Biz göreve geldiğimizde hizmet veren ilkokullarımızın birçoğu, 6-7-8 derslikti. Bu sınıfların çoğu da kömürlükten bozmaydı. Şimdi ise sınıflar, bir üniversite kompleksinden farklı değil" dedi.

Kağıthane Belediyesi, ilçedeki öğrencilerin daha rahat bir şekilde eğitim görmesi için toplam 1 milyon 650 bin TL değerinde dev bir yatırım gerçekleştirdi. 3 anaokulundan oluşan dev yatırımın ikincisi ise bugün Hamidiye Mahallesi Ardıç Sokak'ta bulunan okulun temeli atılarak start verildi. Temel atma törenine;

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve eşi Fatma Kılıç, Kağıthane Kaymakamı Ahmed Akın Varıcıer, İlçe Emniyet Müdürü Mahir Yavaş, protokol üyeleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Başkan Fazlı Kılıç, "Bugün bir anaokulu hizmete açacağız. Bu yüzden çok heyecanlıyız. Biz göreve geldiğimizde hizmet veren ilkokullarımızın birçoğu, 6-7- 8 derslikti. Bu sınıfların çoğu da kömürlükten bozmaydı. Şimdi ise sınıflar, bir üniversite kompleksinden farklı değil.

Artık ilkokullarımız, anaokullarımız, eğitim kurumlarımız tam çağın ihtiyaçlarına cevap verecek bir şekilde düzenleniyor.

Bu yıl sadece 12 tane ilkokulun, ilköğretim okullarının inşaatı yapıldı. Bir çoğu da tamamlandı. Bu vesileyle eğitime bu denli destek verdikleri için ve ayrıca Kağıthane'de eğitim için yapılan hizmetleri üstlendikleri için Başbakanımıza ayriyeten teşekkür ediyoruz" dedi.

Kağıthane Kaymakamı Ahmed Akın Varıcıer ise "Geçtiğimiz yıldan bu güne süregelen milli eğitim adına yaptığımız yatırımların bir yenisini idrak ediyoruz.

İdrak ederken de şunu da söylemek istiyorum: Bu proje aslında iki bakanımız döneminde anaokullarına önem verilmesiyle ilgili başlayan bir projeydi. Ciddi bir talimat alınmıştı ve bu talimatı en hızlı bir şekilde hayata geçiren ilçelerden biriyiz. 20 anaokulu ve 1 ilköğretim okulu az şey değil. Bu bir ilçenin çok çok boyunu aşan bir projeksiyondur" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Kağıthane Kaymakamı Ahmed Akın Varıcıer, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve eşi Fatma Kılıç, İlçe Emniyet Müdürü Mahir Yavaş beton dökme butona basarak Hayri Kozakçıoğlu Anaokulu'nun temeli atıldı. Butona basan başkanlar hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

1 Milyon 650 TL değerinde ki 3 anaokulunda: 6 adet derslik, yemekhane, mutfak, revir odası, öğretmenler odası, teras bahçe oyun alanı, idari birim odaları yer alacak. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Akın Varıcıer Fazlı Kılıç Kağıthane Hamidiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

MÜGE ANLI CANLI İZLE! 19 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title