Haberler

Dev İbs Aile Buluşması Başladı

Çocukları için ’en iyisini’ isteyen ebeveynlerin buluşma noktası olan İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı, 4’üncü dev buluşması başladı.

Çocukları için 'en iyisini' isteyen ebeveynlerin buluşma noktası olan İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı, 4'üncü dev buluşması başladı. Fuar 13 Aralık tarihine kadar Harbiye İstanbul Kongre Merkezi'nde devam edecek. Ailelerin bir yıl heyecanla beklediği, 4 yılda en güvenilir markalardan olan İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı, 3 gün için ailelere büyülü bir dünya sunuyor. Bu dünyanın içinde sektörün en büyük markaları, en yeni ürünleri, en sevilen isimleri ve unutulmaz şovlar yer alıyor.

İBS ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Türkiye'nin ilk Anne Bebek Çocuk Oskarları da İBS ödülleri altında, fuarın ilk günü gerçekleşen gala töreninde sahiplerini buldu. Yılın İlham Veren Annesi Ceyda Düvenci oldu. Sosyal Sorumluluk Ödülü ise Prima'ya verildi. Açılış konuşmasını yapan İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı Genel Müdürü Seçil Fida," İBS fikri bir anda çıktı diyemem. İşimiz fuarlar ve organizasyonlar düzenlemek. Hep istiyorduk aileye ve ebeveynlere hitap eden proje. Benim hamilelik sürecim, durumum, yaşadıklarımız bu projenin ne kadar gerekli olduğunu gösterdi bize. Bize çok büyük sorumluluk olduğunu gösterdi. Bugün 4'üncü yılında İBS'ye baktığımızda ne kadar doğru iş yaptığımızı görüyoruz. Çok sağlam dostlarla harika iş yapmanın gururunu yaşıyorum" şeklinde konuştu.

FUARDA 130 KATILIMCI VAR VE 30 MARKA TEMSİL EDİLİYOR'

Gala töreninde konuşan Boyut Grup Ceosu Orçun Fida, fuarda, 130 katılımcı olduğunu belirterek şunları söyledi: "30 marka temsil ediliyor. Geçen yıl 92 bin ziyaretçi geldi, bunların 61 bini yetişkin. Bunun içinde 43 bini nitelikli yani bizim ihtiyacımız olan ve kurumlarımızın yüz yüze gelmek istediği hanımlardan oluşuyor. Ödüllere gelirsek yerinde duramayan bir ekibimiz var. Hep vizyonumuz şu olmuştur: Neredeyse Cumhuriyetimizin 100'üncü yılına geliyoruz hala 10'uncu yıl marşını söyleyecek durumumuz yok. 100'üncü yılda artık 100'üncü yılın hakkını vermemiz gerekiyor.

Ata'mızın çizdiği yolda daha ileri hedefe ulaşmak için elden geleni yapmak gerektiğini anlatan Fida, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu fikrin oluşması geçen sene ortaya çıktı. Geçen yıl bazı ülkeleri gezdik ve farklı çalışmaları ve uygulamaları izledik. Bunun sonucunda kendi karakterimizde ödüllerimiz oluşturmaya çalıştık. Bu organizasyonun duyulması 1 Ekim itibariyle oldu. 28 Ekim'e kadar başvurularımızı aldık. 2-8 Kasım aralığını jüri değerlendirdi. 12 Kasım ile 8 Aralık tarihlerinde halk oylaması gerçekleşti. Üç hafta sürede yaklaşık 4 bin ziyaretçi facebook üzerinden oylamalara katıldı. İBS ödül törenleri oylandı. Anketlerin 1000 ile 1500'ler yapıldığını düşünürsek çok ciddi bir rakam bu. Kategori ve başvurulardan bahsedersek: 130 firmamız içinden 55 firmamız 86 markalarıyla toplam 7 kategoride 275 başvuru yaptı. Jüri bunları 957 kere oyladı.'

YENİ ÜRÜN VE HİZMETLER TANITILIYOR

İBS'de ziyaretçileri Türkiye'nin ve dünyanın önemli anne, bebek, çocuk markaları da yeni ürün ve hizmetlerini buluyor. Hem de cazip indirimler ve standlarda düzenledikleri hediyesi bol yarışmalarla. İBS'de, ziyaretçiler, çocuk ve bebek odalarından yeni doğan ürünlerine, bebek-çocuk kıyafetlerinden hijyen malzemelerine, oyuncaklardan pusetlere, aileye özel otomobillerden oto koltuklarına, aile dostu küçük ev aletlerinden sağlıklı gıdalara kadar her şeyi bulma imkanı buluyor.

ÇOCUKLAR İÇİN HER TÜRLÜ EĞLENCE YER ALIYOR

Her yıl ziyaretçilerine süpriz hazırlamayı seven İBS'nin bu yılki süprizi Avrupa'nın en ünlü sokağından geliyor. "Edi, Büdü, Kurabiye Canavarı, Elmo, Kont ve Abby"li Susam Sokağı, İBS kapsamında hazırlanan özel sokakta üç gün boyunca çocukları ağırlıyor. Dans şovları, kurabiye atölyeleri, ödüllü yarışmalar ile vaktin nasıl geçtiğini anlamayan çocuklar, Susam sokağından çıkmak istemeyecek gözüküyor. Sevilen çizgi kahramanlar, prensler, prensesler, yılbaşı partileri, hediyesi bol hazine avı yarışmaları ile daha pek çok şov da İBS kapsamında anne ve babalar ile çocuklarla buluşuyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Harbiye Türkiye Bebek Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title