Haberler

Dev Hastane Açılış İçin Gün Sayıyor

Sultanbeyli'nin en büyük sağlık yatırımları arasında yer alan 400 yataklı devlet hastanesi açılış için gün sayıyor.

Çalışmaların bitirilme aşamasına geldiği hastane, 68 bin 848 metrekare alan üzerine 17 blok olarak inşa edildi.
Sultanbeyli'nin en büyük sağlık yatırımı olan 400 yataklı devlet hastanesinde şu sıralarda hummalı bir çalışma var. Kısa zaman sonra hizmete girmesi için yoğun çaba sarf edilen hastanenin çevre düzeni hızla devam ediyor. İç bölmelerinde işlemlerin bittiği hastanede yürütülen çalışmaları Belediye Başkanı Hüseyin Keskin de yakından takip ediyor.

TOKİ tarafından yapımına devam edilen devlet hastanesi Battalgazi Mahallesi sınırlarında bulunuyor. 400 yataklı devlet hastanesinin oturum alanı 11 bin 082 metrekare olacak şekilde tasarlanmış olup toplam kapalı alanı 68 bin 848 metrekaredir. Hastaneye ayrılan 52 bin 418 metrekarelik arazide yapılan çevre düzenlemesiyle hastaların ve hasta yakınlarının rahat edebileceği ortamlar oluşturuluyor. Hastane inşaatı 17 bloktan oluşurken, hasta yatak odaları tek kişilik ve çift kişilik olmak üzere tasarlandı. Bir adedi lokal ameliyathane olmak üzere toplam 11 ameliyathaneye sahip hastanede 55 hastanın aynı anda tedavi görebileceği biçimde yoğun bakım üniteleri mevcut.

HASTANEYE ÖZEL HAT

Hastaneye ilçe halkının ve çevre ilçelerden gelenlerin rahat ulaşım sağlayabilmesi için yeni İETT hatları oluşturuldu. Ayrıca özel araçlarıyla da gelecek hastalar için 400 araçlık otopark kullanıma sunulacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hüseyin Keskin Sultanbeyli Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title