Haberler

"Dev Gibi İşler Yapmaya Gayret Ediyoruz"

Güncelleme:

Bakan Kılıç, "Biz, gece gündüz demeden, adeta gecelerini gündüzlerine katarak, karıncalar gibi çalışarak, dev gibi işler yapmaya gayret eden bir kadroyuz" dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, "Biz, gece gündüz demeden, adeta gecelerini gündüzlerine katarak, karıncalar gibi çalışarak, dev gibi işler yapmaya gayret eden bir kadroyuz" dedi.

Kılıç, Balıkesir'in Havran ilçesinde inşa edilen Koca Seyit Spor Salonu'nun açılışında, temel atmaya ve açılışlar yapmaya yetişemez olduklarını söyledi.

Bakan Kılıç, 2 Kasım'da, Ankara'da, toplam 40 bin kişi kapasiteli 53 yurt binasının toplu açılışını, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yapacağını dile getirerek, aralık ayında ise programının uygun olması durumunda yine Başbakan Erdoğan tarafından, Türkiye genelinde 200'e yakın spor tesisinin toplu açılışının gerçekleştirileceğini bildirdi.

Millete hak ettiği hizmetleri üretebilmek, beklentilerine cevap verebilmek, halkın talep ve ihtiyaçlarını karşılayabilmek için çalıştıklarını ifade eden Kılıç, şöyle konuştu:

"Demokrasi çerçevesinde bize güven duyan, sözlerimize değer veren, bizi seçen ve iş başına getiren insanlarımızın isteklerini yerine getirebilmek için, şu girişte bizi karşılayan sporcu gençlerimizin, yavrularımızın daha güçlü bir geleceği inşa etmelerine zemin hazırlayabilmek için yollardayız. Merhum Necip Fazıl Kısakürek'in öğüdünü, öğüt değil talimat demek lazım aslında, Bigalılara hatırlattım. Bu sözleri bugün Havran'da sizlere de hatırlatmak istiyorum. Biz, gece gündüz demeden, adeta gecelerini gündüzlerine katarak, karıncalar gibi çalışarak, dev gibi işler yapmaya gayret eden bir kadroyuz."

Havran'daki açılışlardan sonra cumartesi günü Balıkesir'e olacağını vurgulayan Kılıç, "Yorgunluktan üzerimizde zerre gibi bir iz yok. Biliyoruz ki milletimizin duası ve desteği, milletimizin gayreti ve himmeti bizimle birliktedir. Biliyoruz ki milletimiz, millete hizmet yoluna baş koyan, Başbakan sayın Recep Tayyip Erdoğan'la birlikte bizlerden de duasını, himmetini esirgememektedir" dedi.

Havran Kaymakamı Yasin Öztürk ise tesisin 250 kişi kapasiteli olduğunu ve inşasına 2012 yılı başında başlandığını ifade ederek, spor salonunun 796 bin liraya mal olduğunu bildirdi.

Bakan Kılıç, konuşmaların ardından, Balıkesir Valisi Ahmet Turhan ve AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu ile kurdeleyi keserek, salonun açılışını yaptı.

Bakan Kılıç, spor salonundaki incelemelerinin ardından Havran Belediyesi Kültür Merkezi'ni hizmete açtı.

Muhabir: Emrah Elmas / Zafer Akpınar

Yayıncı: Murat Taydaş - BALIKESİR

Kaynak: AA / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Balıkesir Havran Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title