Haberler

Dev Adamlar Liderlik Maçında Büyük Destek Bekliyor

Manisa Büyükşehir Belediyespor'un dev adamları Çarşamba günü saat 17.00'de Atatürk Spor Salonu'nda konuk edeceği Edirne Belediye Edirnespor'u mağlup edip liderlik koltuğunu oturmak istiyor.

Çarşamba günü oynanacak olan maç öncesinde iki takımında 9'ar puanı bulunuyor. Zorlu maç öncesinde Manisa'nın dev adamları, Manisalı basketbol severlerden büyük destek bekliyor.

Adım adım Türkiye Basketbol Ligine doğru koşan Manisa Büyükşehir Belediyespor'un dev adamları kritik maçta Çarşamba günü saat 17.00'de Atatürk Spor Salonu'nda, Edirne Belediyesi Edirnespor'u konuk edecek. Yeşil beyazlı temsilcimizde hazırlıklar bugün baş antrenör Ceyhun Cabadak yönetiminde maçın oynanacağı Atatürk Spor Salonu'nda başladı. Son maçında deplasmanda karşılaştığı Gemlik Basketbol takımını mağlup etmeyi başaran ve puanını 9'a çıkararak 2'inci sıraya yükselen yeşil beyazlılar, Edirne Belediyesi Edirnespor'u mağlup edip liderlik koltuğunu almanın hesaplarını yapıyor.

ÖNCE KUVVET, ARDINDAN İSE TEKNİK VE TAKTİK ÇALIŞMASI YAPTI

Baş antrenörü Ceyhun Cabadak yönetiminde bugün Edirne Belediyesi Edirnespor maçının hazırlıklarına başlayan dev adamlarımız daha sonra ise yaptığı teknik ve taktik çalışmasıyla hazırlıklarını sürdürdü. Yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak olan Manisa Büyükşehir Belediyespor'da tek hedef muhteşem taraftarlarının da desteğiyle zorlu maçı kazanmak.

LİGDE OYNANAN İKİ MAÇI DA KAZANMIŞTIK

Manisa Büyükşehir Belediyespor, Edirne Belediyesi Edirnespor'u ligde oynadığı iki maçta da mağlup etmeyi başarmıştı. Ligin ilk yarısında Manisa'da oynanan maçı 84-67 kazanan dev adamlarımız deplasmanda oynanan ikinci maçı da 63-57 kazanmıştı.

ZORLU MAÇ ÖNCESİNDE İKİ TAKIMDA 9'AR PUANA SAHİP

Çarşamba günü saat 17.00'de başlayacak olan maç öncesinde iki takımında 9'ar puanı bulunuyor. Konuk takım 9 puan ve averajla zirvede bulunurken, Manisa Büyükşehir Belediyespor'da aynı puanla 2'inci sırada yer alıyor.

FİNAL GRUBUNDA İKİ TAKIMIN SON DURUMU

Final grubu maçlarında iki takımda şu ana kadar 5 maç oynadılar. İki takımda 4'er galibiyet ve 1'er yenilgi alırken, ev sahibi takım Manisa Büyükşehir Belediyespor final grubu maçlarında potalara 370 sayı bıraktı, kendi potasında ise 374 sayı gördü. Konuk takım Edirne Belediyesi Edirnespor ise final grubunda oynadığı 5 maçta rakip potalara 352 sayı bırakırken, kendi potasında ise 301 sayı gördü.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Büyükşehir Belediyespor Edirnespor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title