Haberler

Deü'de 7. İzmir İktisat Günleri Düzenlendi

İzmir İktisat ve Yüksek Ticaretliler Mezunlar Derneği (İZİMDER) tarafından Dokuz Eylül Üniversitesi'nde Türkiye Ekonomisine Yaklaşımlar ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Eğitimi konulu 7.İzmir İktisat Günleri düzenlendi.

İzmir İktisat ve Yüksek Ticaretliler Mezunlar Derneği (İZİMDER) tarafından Dokuz Eylül Üniversitesi'nde Türkiye Ekonomisine Yaklaşımlar ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Eğitimi konulu 7. İzmir İktisat Günleri düzenlendi.

İBBF Konferans Salonundaki açılış toplantısına DEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil Köse, Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, Gediz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyfullah Çevik, İİBF Dekanı Prof. Dr. Öcal Usta ve İZİMDER Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Erkan Özdemir katıldı.

Öcal Usta, açılışta yaptığı konuşmada, kendisinin de 44 yıl önce İktisat Fakültesi'nin ilk mezunları arasına katıldığını anlatarak, "Türkiye'de kamu, iş ve akademik alandaki mezunlarını bir araya getirmesinden dolayı İZİMDER'i kutluyorum" dedi.

- İZMİR

Kaynak: AA / Yerel

Dokuz Eylül Üniversitesi Türkiye İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title