Haberler

Destici: Filistin'deki Direşini Destekliyoruz

BÜYÜK Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanımasının ardından Filistin ve Gazze'de başlayan direnişi destek verdiklerini belirterek, "Bu direnişi alkışlıyor, sonuna kadar da destekliyor ve yanlarında olduklarımızı söylüyoruz" dedi.

Kızılcahamam'da partisinin MKYK üyeleriyle kampa giren BBP Genel Başkanı Mustafa Destici toplantı öncesi basın açıklamasında bulundu. Partisinin 25 yaşında olduğunu bildiren Mustafa Destici, İsrail'in Kudüs'ü başkent yapma girişimini eleştirerek şöyle konuştu:

"Bu olay bardağı taşıran son damla olmuştur. Biz bu kararı şiddetle lanetliyor ve kınıyoruz. Kudüs'ün ortasına bir bomba bırakılmıştır. Fitne ateşi yakılmıştır. Ateşe benzin dökülmüştür. Eğer dönüş olmazsa önümüzdeki günlerde dinler savaşının da başlangıç fitilini yakmıştır. Başta ülkemiz olmak üzere bütün İslam dünyasının tepkisi olmuştur. Çarşamba günü İstanbul da yapılacak olan İslam İşbirliği Teşkilatı'nda cesur kararların alındığı bir sonuç bildirgesiyle taçlandırılmalıdır ki, Trump da ne kadar büyük bir yanlış içerisinde olduğunu ve İsrail de sevincinin kısa süreceğini eğer bu hadsiz ve pervasızca tutumuna devam ederse bırakın Kudüs'ü İsrail'e başkent yapmayı, o coğrafya da İsrail diye bir devletin olamayacağını da aklına koyması gerekir. Aklı varsa bunu böyle yapması gerekir. İsrail'in dört bir tarafı Müslümanlar ve İslam ülkeleri ile çevrilidir. Bugün böyle olabilir. Ama bugünün yarını vardır. Filistin ve Gazze'de yapılan eylemleri sonuna kadar destekliyoruz. İsrail kafasının arayıp da bulamadığı eylemlere siyonistler sert bir şekilde karşılık verdi. Bir kardeşimiz şehit oldu. Yaralılarımız var. Şehidimize Allah'tan rahmet yaralılarımıza Rabbim'den acil şifalar diliyorum. Bu direnişi alkışlıyor ve sonuna kadar da destekliyor ve yanlarında olduklarımızı söylüyoruz."

- Ankara

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Mustafa Destici Filistin İsrail Kudüs Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

CUMA HUTBESİ 29 MART | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM FRAGMAN! Kızılcık Şerbeti 57. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Resmi Gazete bugün (29 Mart) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları!
title