Haberler

Deso'dan, Rahbarı Yönetiminde, Çaykovski Gecesi

DESO, 2017-2018 Konser Sezonu Şubat ayı programında dünyaca ünlü şef Alexander Rahbari'yi ağırlayacak.

DESO, Rahbari yönetiminde, Rus besteci Çaykovski'nin "Senfoni No. 5" ve "Serenade" isimli eserlerinden oluşan repertuvarını, İzmirli sanatseverler için seslendirecek.

"ÇAYKOVSKİ GECESİ" konseri, 22 Şubat 2018 Perşembe günü, saat 20:00'da, DEÜ Sabancı Kültür Sarayı'nda gerçekleştirilecek.

ÖDÜLLÜ ŞEF

Şef Alexander Rahbari; kariyeri boyunca, dünyanın birçok farklı yerinde, yüz yirminin üzerinde orkestrayı yönetti ve çok sayıda özel ödüle layık görüldü. Kırktan fazlası opera kaydı olmak üzere iki yüz ellinin üzerinde CD'si yayınlandı.

TÜRKİYE'DE İLK

Dokuz Eylül Üniversitesi Senfoni Orkestrası (DESO): 2001 yılında, Türkiye'de bir Devlet Üniversitesi bünyesinde kurulmuş ilk senfoni orkestrası olarak çalışmalarına başladı. Kurulduğu tarihten itibaren konserlerine aralıksız devam eden DESO, yurt içi ve yurt dışında verdiği çok sayıda konserle, Dokuz Eylül Üniversitesi'ni gururla temsil ediyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Dokuz Eylül Üniversitesi Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title