Haberler

Design State Dekorasyonuyla La Vie En Rose Masalsı Bir Yılbaşına Hazır

Milano ve İstanbul ofisleriyle hizmet veren tasarım topluluğu Design State, Yeniköy'ün sevilen mekanı La Vie En Rose için Fransız çay odası fikrinden yola çıkarak, mekanın romantik ortamıyla uyum içinde bir yılbaşı dekorasyonu oluşturdu.

Kozalak, buz pateni, kızak, hayvan figürleri, kar beyazı ve doğa yeşilinin ağırlıkta olduğu La Vie En Rose kış bahçesi, kışın en soğuk havalarında bile sıcacık bir atmosfer sunuyor.

Vitrin Tasarımı, İç Mimari & Dekorasyon ve Styling olmak üzere farklı kategorilerde özel projelerden ticari projelere kadar geniş bir yelpazede hizmet veren Design State, Yeniköy'ün popüler mekanı La Vie En Rose ile iş birliği kapsamında masalsı bir kış bahçesi yarattı.

Design State'in kurucusu Mürvet Çolakbayraktar, "Design State olarak, bir mekana yeni bir kimlik kazandırmaya çalışırken yalnızca görsel bir şölen yaratma fikriyle yola çıkmıyor; yapacağımız dekorun o markanın profili ve hali hazırda olan dekorasyonuyla bütünleşmesi için çalışıyoruz. Dekorasyonun markaya görsel pazarlama açısından faydalı olması ve o mekana gelen müşteri kitlesinin yeni kimliğiyle rahat edebilmesi ve mutlu olması çok önemli" şekline konuştu.

İSKANDİNAV STİLİ KIŞ BAHÇESİ

La Vie En Rose'un yılbaşı dekorasyonu yapılırken; marka kimliği, müşteri kitlesi, dekorasyona hakim gri ve pembeden oluşan pastel renkler ve romantik havası ile mekanın sahibi Işıl Azak'ın hayal gücü göz önünde bulunduruldu. Konsept kapsamında çok renkli ve çarpıcı bir görüntüden ziyade, kış ve yılbaşı atmosferini birebir yaşatacak ve La Vie en Rose'un soft ve romantik havasıyla bir bütün algısı yaratacak İskandinav stili bir "Winter Wonderland" yani kış bahçesi oluşturuldu. Daha yalın, soft ve minimal bir hava yaratmak için konseptin verdiği ilhamdan yola çıkarak detaylandırma yapılarak kütük, odun, kozalak, kürk, buz pateni, kızak, hayvan figürleri gibi materyaller ile kar beyazı ve doğa yeşili gibi doğal renkler kullanıldı.

Çuvallarla giydirilmiş ağaçların çevrelediği mekanın bahçesine adımınızı attığınızda tavandaki ışıklandırma sizi masalsı bir hisle karşılıyor. Mekanın girişinde ise kış mevsiminin güçlü sembollerinin figürlerini bulunduran iki kişilik romantik bir kış masa ve arkasında karlar yağan, yıldızlı bir oturma grubu bulunuyor. İç kısımda ise yeni yılı simgeleyen kelimeler, ışıklandırmalarla karşınıza çıkıyor. Ayrıca her masada bulunan yılbaşı detayları keyifli sohbetlerinizi taçlandırıyor.





Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Yılbaşı Yeniköy Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title