Haberler
Güncelleme:

Derya Uluğ'un Aykut Kocaman için "Malum teknik direktör" demesi, sosyal medyada tepki çekti

Fenerbahçe, düzenlediği tanıtım gecesiyle resmi taraftar uygulaması Mohikan'ı tanıtırken, organizasyona katılan şarkıcı Derya Uluğ'un sarı-lacivertlilerin eski teknik direktörü Aykut Kocaman için "Malum teknik direktör" sözlerini kullanması tepki çekti. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (22)

YORGUN:

AVRUPA BAŞARINIZ NEREDE? AVRUPA''DA KAÇ KUPANIZ VAR? FİNALİNİZ VAR MI? TÜRKİYE''DE NASIL KAZANDIĞNIZ MALUM!!!

5
9
yanıtYanıtla
D:

İYİ YORMUŞUZ SİZİ HALA BİZİ TAKİP ETTİĞİNİZE GÖRE HHAHAHAA

yanıt2
yanıt2
yorgun''a:

ne güzel de anlatmışsın Türkiyedeki malum durumunuzu :)

yanıt3
yanıt0
Burak:

Olmayan beyninlemi yazdin

yanıt2
yanıt0
FB Lİ:

GÖRENDE DOLU DOLU AVRUPA KUPASI VAR ZANNEDER. 20 YIL ÖNCE 1 TANE ALDINIZ TESADÜFEN HALEN ONU KONUŞUYONUZ. YAZIK VALLA. SEVİLLA BİLE 6 KERE ALDI SİZİN KADAR KONUŞMADI ADAMLAR.

yanıt3
yanıt1
Futbol cahilleri..:

O malum teknik direktöre kurban olun siz. . Şu anki kadro mu vardı adamın elinde. . . Dünya da ilk 10 da o malum teknik adam. . . Futbol cahilleri. .

6
4
yanıtYanıtla
COŞKUN:

Bu mohikan muhabbeti bu gune kadar oluşmuş kanarya kuş ezikliğinden olabilir mi acaba biraz daha sert mucadeleci bir imaj yaratmanın ilk adımı olabilir, bence kuşu da kaldırın ayı olsun simge mesela gucu sakınliği ifade eder belki şampiyonluk bu uğursuz kuş yuzunden gelmiyor olabilir

5
4
yanıtYanıtla
fb:

senin isim daha bi ezik COŞKUUUUN. . . . .

yanıt1
yanıt1
fenerlibahçeli34:

Esprinin bile bir nezaketi vardır. Ama sanırım bundan habersizsiniz. Cinconun arslanlığı ya da Bjk nın kartallığı gibi Mohikan da simgesel bir şey. Ayı olamaz çünkü Berlin şehrinin simgesidir. G. Saray 1973-87 arası 14 yıl şampiyon olamamıştı. Ama hala büyük sayılıyor. Siz bizim kuş''umuza kafayı takmayın emi?

yanıt3
yanıt1
angaralı0606:

''Malum teknik direktör'' Fenerbahçeye Avrupa kupasında Yarı final oynattı. Konuşuyor işte. ülke olarak bizleri yüceltenlere saygı duymalıyız. .

5
2
yanıtYanıtla
Zort:

Kadın haklı kesin sesinizi

4
2
yanıtYanıtla
FB Lİ:

Sen kes sesini. Zaten kadınlar futbola girdi suyu çıktı bu işin. .

yanıt3
yanıt3
FB Lİ:

Sen bir taraftarsın, Aykut Kocaman ise bir efsanedir önce haddini bileceksin.

2
4
yanıtYanıtla
kdr:

aykut hocanın futbol tarzını sevmeyebiliriz ama efsanemizdir ve bu tür konuşmalara izin veremeyiz. . . onun döneminde yakalandı bu başarılar sonuçta. . .

2
4
yanıtYanıtla
ÖMER:

Terbiyesiz seni. Sen kimsin efsanemize dil uzatıyorsun

2
3
yanıtYanıtla
angaralı0606:

Bakıyorum da yazılanlara; 20 yıl önceki bir kupayla ne güzel uyutuyor birileri milleti. Onun için de şimdiki hallerini bile göremiyorlar. Süpürün sorunları halının altına. Nasıl olsa aynı masalları anlatan masalcı iş başında!

2
2
yanıtYanıtla
122345:

hanım abla fb''lilere yaranmak için her organizasyonuna katılıyorsun ve taraftardanmış gibi görünmek için böyle ali cengiz oyunları yapıyorsun. niye o maçtan sonra söylemedin bunu da kaç yıl geçmiş üstünden söylüyorsun

0
2
yanıtYanıtla
MALUM TEKNİK DİREKTÖR MALUM HAZİN SON:

Ağzına sağlık Derya. Ayküt Kocaman Balon yüzünden Alex gitti, kupada elendik. Belki de kupayı alacaktık Zico olsa. Kanser eden futbolu, Hasan ali, atıf şeki şuku ve türevleri nedeniyle yıllardır bizi kanser etti TD iken. Futbolculuğuna lafım yok. 3 defa gol kralı olup şampiyonluk yaşamıştır futbolcuyken. 6sye, 8taşa, hamsipora attığı gollerle hafızalardadır. Futbolculuğu efsanedir ama TD liği kestanedir, malumdur !!! Zaten Ali Şen başkan Aykut''un nasıl bir yılan olduğunu görüp erkenden kovmuştur malum zatı

1
1
yanıtYanıtla
Guney:

Biz o mac elenmedik yari final ounadik bilginize sunarim

yanıt0
yanıt1
Guney:

Biz o mac elenmedik yari final oynadik bilginize

yanıt0
yanıt1
ali körpe:

hani nerde demiş

0
0
yanıtYanıtla
Eyup Ercan:

o ali sen taraf gazetesindeki pozunu gordunmu ..o zihniyet tabiki kovar Aykut gibileri

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title