Haberler

Derya Tuna'nın Programına Bağlanan İbrahim Tatlıses, Eski Eşine Övgü Yağdırdı

Güncelleme:

İbrahim Tatlıses, 2001 yılında boşandığı eski hayat arkadaşı Derya Tuna için, "İkimizin evlerinde odalarımız var. Birbirimize saygıdan başka bir şey duymayız. O benim ana kraliçemdir, öyle de kalacak" dedi.

Kanal D'de ekrana gelen Derya Tuna, Hande Ataizi, Seda Akgül ve Eylül Öztürk'ün sunduğu '4 Kadın Zamanı' programının ilk bölüm sürprizi, İbrahim Tatlıses oldu. Yayına, telefonla bağlanan sanatçı, eski eşi övgüler yağdırdı.

"İKİMİZİN EVLERİNDE ODALARIMIZ VAR"

Oğlu İdo Tatlıses'in"Annemle babam aynı evde kalıyor" sözleri hakkında konuşan Tatlıses, "Sözleri çarpıtılmış. İkimizin evlerinde odalarımız var. Biz öyle şeyleri aştık. Birbirimize saygıdan başka bir şey duymayız. O benim ana kraliçemdir, öyle de kalacak" şeklinde konuştu.

Derya Tuna'nın Programına Bağlanan İbrahim Tatlıses, Eski Eşini Övgü Yağdırdı

"YEDİ ÇOCUĞUM VAR SEKİZİNCİYİ İSTİYORUM"

Yaptığı evliliklerden 7 çocuğunu olduğunu söyleyen Tatlıses, Yedi çocuğum var, sekizinciyi istiyorum. Her an, her saniye olabilir" dedi. Araya giren Tuna'nın, "Artık torunlarını seviyor. En küçük çocuğu Elif Ada'dan sonra o defteri kapattı" sözlerine Tatlıses, "Öyle bir şey yok" diyerek karşılık verdi.

Derya Tuna'nın Programına Bağlanan İbrahim Tatlıses, Eski Eşini Övgü Yağdırdı

"İDO OLMASAYDI EVLENEBİLİRDİM"

İdo olmasaydı evlenebileceğini sözlerine ekleyen Tuna ise, "İbrahim Bey'den ayrılalı 22 yıl oldu. Çocuğum var, asla evlilik düşünmüyorum. Çok mutlu ve huzurluyum" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İbrahim Tatlıses Derya Tuna Kanal D Magazin Haberler

500

Yorumlar (38)

SAĞDUYU:

KADINLA EVLENMEDİN, İMAM NİKAHI İLE İDARE ETTİN. KAÇ KERE DÖVDÜN. OĞLUN BİLE ŞAHİT. AYAĞINA KURŞUN SIKTIRDIN. ASENA İLE ALDATTIN. TERK ETTİN. HEP PARAN İLE SUSTURDUN. ŞİMDİ METHEDİYORSUN. KÖPEĞE EZİYET EDENE BAĞIRAN, ÇAĞIRAN KADIN TAYFASI, SANA ŞİMDİ''AAAA, NE VEFALI ADAM''DİYE METHİYELER DÜZÜYOR. ''PARAN VARSA KADINLAR KÖLEN OLUR''LAFI GERÇEKMİŞ. YAZIKLAR OLSUN!

37
4
yanıtYanıtla
Gulser:

Kuçukemrah saci dökulmus başi kalmamiş,dişi kalmamiş,tırnağa kalmamiş,çocuğunu inkar ediyo sahip cikmiyor şanın kalmadi.şöhretin kalmadi.elinden tutmadi.zaten o kadinda o cocuğu senden kazandigina pişman oldu.yaziklar olsun sana.sonuçta ben ikisinide tanimam ama haktan yana konuşurum bir cocuk kolay gelmiyor dunyaya .helal olsun ibrahim tatlisese idoyu tanidi.buyuttu,sahip cıktı,sarkicida yapti,piyasayada surdu,ama ibrahim tatlises derya tunaya yakışır bu saaten sonra başka kimseyle etik deyil yakışmaz herseyin bir adabi var kardeşim.siz deryahanimla evlenirseniz idonunda itibari yukselir

17
12
yanıtYanıtla
ALi Gel:

Hiç İbo''ya kızmıyorum. İbo gibi bir adama bakan o kadınlara kızıyorum. Para için değer miydi böyle bir adamla evlenmek ? Hepiniz sonunuzu gördünüz işte , hepinizi kapının önüne koydu.

23
2
yanıtYanıtla
Ilgınlı mera:

Sesinden başka herşeyi sıfır ibonun ahlak yok insanlık yok topluma kötü örnek olacak herşey var. bu adamı bu millet sesinden dolayı baştacı etti ama diğer herşeyi sıfır ben bu yüzden hiç sevmem

22
2
yanıtYanıtla
OrhanBaba:

Artık bişey yapamıyor şimdi laf ta. . Hala işin gücün hovardalık ve sanatçıydın güya, HAOVARDALIK ve pislikten başka ne örnek oldunki. .

22
1
yanıtYanıtla
OSİ:

Söylediği laflara , yaptığı hareketlere bak . Bu da bizim vekilimiz olacaktı . Vaaay Türkiye''m vay !!

21
1
yanıtYanıtla
sss:

sanki şimdiki vekillerimiz çok muhteşem ya

yanıt6
yanıt0
OSİ:

SSS, kardeşim . Doğru sözüne ne denir ki

yanıt3
yanıt1
sss:

Osi adamsın:)

yanıt1
yanıt1
Aspirin:

Yap abi sekizinciyide onuda piyasaya sal. Doyamiyoruz çocuklarının dansina ve sesine. Perfekto! !

17
4
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title