Haberler

Derya Şensoy, 15 Çift Ayakkabıyı Aynı Anda Aldı

Güncelleme:

Derya Baykal ve Ferhan Şensoy'un kızı Derya Şensoy, City's alışveriş merkezinde içinde 15 adet ayakkabı bulunan poşetleriyle görüntülendi.

Derya Şensoy önceki gün City’s alışveriş merkezindeydi. Elle'nin yüzü olan Şensoy, City’s şubesinden 15 çift ayakkabı aldıktan sonra gazetecilerle karşılaşınca hemen söze girdi; "Bu ayakkabı markasının yüzüyüm" dedi.

"BU KADAR AYAKKABI ALACAK DEĞİLİM"

Elle ayakkabılarının yüzü olan Şensoy, City’s şubesinden 15 çift ayakkabı aldıktan sonra gazetecilere yakalanınca “Elle’nin yüzüyüm bir anda bu kadar ayakkabı alacak değilim” açıklamasını yapmak zorunda kaldı.

ÇAĞATAY'I UNUTMADI

Gece de Çağatay Ulusoy’un doğum günü partisine katılan Şensoy, instagram hesabından iyi ki doğdun Çağatay etiketli fotoğrafı yayınlamayı ihmal etmedi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Ferhan Şensoy Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (13)

BİZ İNSANMIYIZ:

BENDE HANIMA 29, 90 TL LİK BİR AYAKKABI ALACAKTIM PAZARLIK YAPTIM 25 TL YE ALDIM GARİBİM BİR TARAFTAN SEVİNİYOR BİR TARAFTANDA ALMASAKMI ÇOCUKLARIN OKULLARI AÇILDI MASRAFTAYIZ DİYOR İŞTE BU HABERİ OKUDUKTAN SONRA BİZ İNSANMIYIZ SORUSU AKLIMA TAKILIYOR DOSTLAR 25 YILLIK MEMURUM

29
0
yanıtYanıtla
biz insanız onlar değil:

yorumunu okurken sanki ben yazmışım gibi geldi bende iki yıllık memurum

yanıt0
yanıt0
tasvir etmediğim insanlar:

yüzde doksanı fakir olan bir devlette bu gibi insanların harcadığı paraları ballandıra ballandıra anlatmak yaptıkları her türlü rezilliği sanat kabul eden insanların reklamını yapmayın. . nereden geliyor bu paranın bolluğu yoksa odamı sanat

23
1
yanıtYanıtla
batmanlı ahmet:

bazı memur arkadaşlar çıkıp duygu sömürüsü yapıyor sizi tabikide bu görgüsüz ''''sanatçı''''larla kıyaslamıyorum ama yine 3000 tl ye yakın hatta bazıları 3000 den daha fazla maaş alıyor peki sayın memur beyler asgeri ücretle çalışıp ve kirada oturan milyonlarca işçiye ne diyeceksiniz ?? haa fazla maaş alıyorsunuz demiyorum ben sadece bu ülkedeki adaletsizlikten bahsediyorum. . .

11
0
yanıtYanıtla
kaan ali:

kusura bakma kardeşim bu memlekette P oyu veren kesim işçi kesimi kimse sorarsan sor gerçek bu. yazık olan ise hala bu kesimin asgari ücrete şükrediyor olması UYANAMAYAN bir kesim var hala. memurun sınırda yaşıyor olması rahatsız etmesin seni.

yanıt0
yanıt0
kaan ali:

kusura bakma kardeşim bu memlekette yüzde 50 oyu veren kesim işçi kesimi kime sorarsan sor gerçek bu. yazık olan ise hala bu kesimin asgari ücrete şükrediyor olması UYANAMAYAN bir kesim var hala. memurun sınırda bir maaşla yaşıyor olması rahatsız etmesin seni.

yanıt0
yanıt0
Seda:

Zengin fakirin halinden ne anlar okula yırtık ayakkabıyla giden bir hiç görmemiş çok yazık

8
0
yanıtYanıtla
VATAN SEVER:

Maalesef sistem bu. . . Bu şarlatanlar garibanların üstüne basarak böyle yaşarken. Aşağıda ezilen kesim bunların babalarına, kocalarına ihaleler dağıtan, ülkeyi soyduran siyasetçiler için birbirini kırıyor. . . Çok Yazık CEHALET. . . .

6
0
yanıtYanıtla
batmanlı ahmet:

görgüsüzlükte sınır tanımayanların ülkesidir burası. . . !

3
3
yanıtYanıtla
sahi neden:

İŞTE ZENGINLIK BÖYLE BISEY ARKADASLAR. . .

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title