Haberler

MHP'nin Kırklareli Belediye Başkan Adayı Derya Bulut Kimdir?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimlerde Kırklareli Belediye Başkan Adayı'nın Derya Bulut olduğunu açıkladı. Kırklareli Belediye Başkan Adayı olan Derya Bulut kimdir?

31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde Mhp'nin Kırklareli Belediye Başkan Adayı açıklandı. Derya Bulut 31 Mart seçimlerinde aday gösterildi. Peki, Derya Bulut kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

DERYA BULUT KİMDİR?

Derya Bulut, 1981 yılında Kırklareli'nde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Kırklareli'nde tamamladıktan sonra 1999 yılında Kocatepe Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünü kazandı. 2003 yılında tamamladığı lisans eğitiminin ardından Başkent Üniversitesi'nde yüksek lisans eğitimini tamamladı.

Derya Bulut Kimdir?

25. DÖNEM MİLLETVEKİLİ ADAYI OLDU

2004'te dershanede öğretmenlik görevi gerçekleştiren Bulut, 2014 yılında partisi Milliyetçi Hareket Partisi'nden başkan adayı oldu. 2015 yılına kadar MHP Kırklareli İl Başkan Yardımcılığı görevini yürüttü. Kırklareli'nden 25. dönem MHP Milletvekili Adayı oldu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Derya Bulut Kırklareli MHP Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title