Haberler

'Dervişliği Kim Kaybetmiş?'

Tarikata Girdiği İddia Edilen Cem Yılmaz 'Dervişliği Kim Kaybetmiş Ki Biz Bulalım' Dedi.

TARİKATA GİRDİĞİ İDDİA EDİLEN CEM YILMAZ 'DERVİŞLİĞİ KİM KAYBETMİŞ Kİ BİZ BULALIM' DEDİ.

Hakkında tarikata girdi dedikodularının ardından geçtiğimiz günlerde de sokakta uzun bir ektari ile görüntülenen Cem Yılmaz ' Dervişliği kim kaybetmiş ki biz bulalım ' dedi.

Bunda ne kötülük var

Tasavvufa merak saldığını söyleyen Yılmaz ' Bunda ne kötülük var anlamıyorum. O kadar da işin içinde değilim, ciddi bir bilgim de yok. Bu topraklarda yaşayıp da tasavvufla ilgili iki kitap karıştırmak ne zamandan beri ayıp oldu? buna şaşırılmasını hiç anlamıyorum. Edep, haya gibi kavramlarla çok ilgiliyim. Gizemli bir edayla 'Dervişmiş' diyorlar. Ulan kim kaybettiği ki dervişliği biz bulalım.Kafalarında iki artist tipi var.biri sürekli evinde seks partileri veriyor. Öbürü ani bir kararla hidayete eriyor.İkisinin arasında hiç bir çizgiyi kabul etmiyorlar' dedi.

Gülmekten donunu bırakmış

Bir gün gösteri sonrasında ikinci sırada bir don bulduğu söyleyen Cem yılmaz ' Gösteriden sonra yerlerde pet şişeler, dondurma jelatinleri filan olur. Bu gülmenin artık hangi boyuntundaysa . Bir insan nasıl donunu bırakıp gider. Çok şaşırdım' dedi.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title