Haberler

Dertlere Derman Olmaya Çalışıyoruz

Güncelleme:

Başkan Karaosmanoğlu, SEKA Devlet Hastanesi ve Derince Araştırma Hastanesi'nde Hastaları Ziyaret Etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, temaslarda bulunmak üzere ilimize gelen Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ'a eşlik etti. Başkan Karaosmanoğlu, SEKA Devlet Hastanesi ile Derince Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavi gören hastalara ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerini iletti, hastane personeline hayırlı çalışmalar diledi. Başkan Karaosmanoğlu, ''Genciyle, yaşlısıyla, engellisiyle dertlere derman olmak için çalışmaya devam ediyoruz'' dedi.

SAĞLIKTA BÜYÜK DÖNÜŞÜM YAŞANDI

SEKA Devlet Hastanesi ile Derince Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ndeki incelemeleri sırasında Bakan Akdağ'a eşlik eden Başkan Karaosmanoğlu, tedavi görmekte olan hastalar ve refakatçileriyle de yakından ilgilendi. Hastane personeline de hayırlı çalışmalar dileyen Başkan Karaosmanoğlu, Türkiye'nin sağlık alanında çok önemli bir değişime imza attığını söyledi. Bir zamanlar insanların hastanelere adım atmaya bile çekindiğini hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, ''Bugün sağlık ocaklarımız ve devlet hastanelerimiz, en modern yöntemlerle tedavi ve ameliyatların yapıldığı, pırıl pırıl bir hale geldi'' ifadesini kullandı.

GÖREN GÖZ, TUTAN EL OLMAYA ÇALIŞIYORUZ

Tedavi gören hastalara acil şifalar dileyen Başkan Karaosmanoğlu, ''Büyükşehir olarak biz de insanımıza hizmet ediyoruz, sevgi ve şefkat gösteriyoruz. Şehrimizi güzelleştiriyoruz. Herkesin mutlu olabileceği, müreffeh bir Kocaeli için çalışıyoruz. Muhtaç olan herkesin gören gözü, tutan eli olmaya gayret ediyoruz. Gerçekleştirdiğimiz sosyal projelerle, Kocaelili'nin vicdanı, hisseden kalbi olduk. Kendimizi pişmeyen aştan, tütmeyen ocaktan, yüzü gülmeyen yetimden sorumlu hissettik, sorunları çözmede büyük mesafeler kat ettik. Yaşlılara evde bakım hizmeti, annelere süt yardımı, hastalarımıza nakil aracı desteği verdik. Engelli vatandaşlarımıza sağlık, bakım ve ulaşım hizmetleri sağlamayı boynumuzun borcu bildik. Dertlere derman aramaya, engellisi, genci ve yaşlısıyla; caddesiyle, sokağıyla, parkıyla gülen bir Kocaeli için çalışmaya, faydalı olmaya devam edeceğiz'' şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Sağlık

Sağlık Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title