Haberler

Dersimiz Belediye Başkanı

MANİSA Hedef Koleji 4. Sınıf Öğrencileri, Okul Müdürü Sema Güven Ve Öğretmenleriyle Birlikte Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü Ziyaret Etti.

Manisa hedef koleji 4. Sınıf öğrencileri, okul müdürü sema güven ve öğretmenleriyle birlikte belediye başkanı cengiz ergün'ü ziyaret etti. Sosyal Bilgiler dersinin 'Belediye Başkanımızı Tanıyalım' konulu dersleri ile ilgili Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e sorular yönelten öğrenciler, Manisa Belediyesi'nin çalışmaları hakkında bilgi sahibi oldu.

Hedef Koleji Okul Müdürü Sema Güven, İngilizce Öğretmeni Eda Yoldaş, Sosyal Bilgiler Öğretmeni Hatice Ülkü Eren ve 4. sınıf öğrencileri, Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü makamında ziyaret etti. Başkan Ergün'e çiçek takdim eden öğrenciler, Sosyal Bilgiler derslerinin 'Belediye Başkanımızı Tanıyalım' konulu ödevleri ile ilgili yardım istediler.

Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e nasıl belediye başkanı seçildiğinden, yaptıkları projelere kadar çeşitli sorular yönelten Hedef Koleji öğrencileri, Manisa Belediyesi'nin çalışmaları hakkında bilgi aldılar. Öğrencilerin sorularını içtenlikle yanıtlayan ve projeleri hakkında bilgilendiren Belediye Başkanı Cengiz Ergün, geleceğin teminatı olan çocuklar için de oyun grupları, Çocuk Kültür Sanat Kulüpleri, parklar ve Çocuk Kültür Sanat Merkezleri inşa ettiklerini söyledi.

İnsanın Sanatla da Beslendiğini Gösterdiniz

Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e kendilerini kabul etmelerinden dolayı teşekkürlerini sunan Hedef Koleji Müdürü Sema Güven, "Yaptığınız projeler ve yapacağınız projeler insana ne kadar değer verdiğinizi gösteriyor. Kaldırımları genişleterek, insan merkezli çalışma yaptığınızı ve bu çalışmalarınızda engelli vatandaşlarımızı da unutmamanızı takdirle karşılıyoruz.

Belediye Konservatuvarı'nı Manisa'ya kazandırarak, insanın sanatla da beslendiğini gösterdiniz. Sizi tebrik ediyor, çalışmalarınızda başarılarınızın devamını diliyoruz" dedi. Güven'e teşekkürlerini sunan Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, Gediz'in istinat duvarlarının yapılması ve Gediz'in geçmiş yıllardaki gibi balık tutulur hale getirilmesi için ciddi çalışmalar yürüttüklerini de sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title