Haberler

Derman Diş Hekimlerini Unutmadı

Merkezi Mersin'in Erdemli ilçesinde bulunan Sağlık Gönüllüleri Derneği (DERMAN), Diş Hekimleri Günü ile Ağız ve Diş Sağlığı Haftası'nı, Erdemli Devlet Hastanesi Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'nde kutladı.

Gün ve hafta dolayısıyla kutlama pastası kesilirken, DERMAN Başkanı ve aynı zamanda Diş Hekimi Abdülkadir Baştürk ile Dernek Genel Sekreteri Mahmut Özdemir tarafından diş hekimleri ve teknisyenlere karanfil dağıtıldı.

Polikliniklerde görevli diş hekimleri ve teknisyenlerle sohbet eden Başkan Abdülkadir Baştürk, dernek olarak özellikle ağız ve diş sağlığı konusunda önemli çalışmalara imza attıklarını belirterek, "Kuruluşumuzdan bu yana özellikle ağız ve diş sağlığı konusu üzerinde önemle durduk. Okullarımızda ağız ve diş taramaları gerçekleştirdik. Bu çalışmalarda elde ettiğimiz veriler, özellikle çocukluk çağında ağız ve diş sağlığı bilincinin mutlaka verilmesi gerektiğini bize bir kez daha gösterdi" dedi.

Yeni hastanede kurulan ağız ve diş sağlığı polikliniğinin eski yerine göre çok daha iyi olduğunu ifade eden Baştürk, "Meslektaşlarımızın o şartlardan böyle şartlara gelmesi tabi büyük gelişme. Hekimlerimizin her zaman için çok daha iyi koşullarda çalışmalarına imkan sağlanmalıdır diye düşünüyorum. Bu duygu ve düşüncelerle halkın ağız ve diş sağlığının korunması konusunda büyük bir özveri gösteren diş hekimlerimizin gününü bir kez daha kutluyorum" diye konuştu.

Baştürk, gerek hekimlerin çok daha iyi koşullarda hizmet vermelerinin ve gerekse vatandaşlarında kaliteli bir hizmet almalarının bir ağız ve diş sağlığı merkezi kurulmasıyla mümkün olacağının altını çizerek, "Erdemli umarız yakın zamanda böyle bir hizmete de kavuşur" şeklinde konuştu.

Sağlık-Sen İlçe Başkanı Hasan Özer ise "Türkiye'nin bir çok yerinde ağız ve diş sağlığı merkezleri açılıyor bunların örnekleri var. Bunun hastanenin bünyesinde olan örnekleri de var. Böyle bir yerin Erdemli'de açılmaması için bir sebep ve sıkıntı yok" dedi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mahmut Özdemir Erdemli Mersin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title