Haberler

Derin Yamaç Spor Kulübü Arama Kurtarma Çalışmalarına Başlıyor

Merzifon İlçesinde Kurulan Derin Yamaç Spor Kulübü Bünyesinde İlk Dalış Eğitiminin Hafta Sonu Merzifon'da Başlayacağı Bildirildi.

Merzifon ilçesinde kurulan Derin Yamaç Spor Kulübü bünyesinde ilk dalış eğitiminin hafta sonu Merzifon'da başlayacağı bildirildi.

Derin Yamaç Spor Kulübü Başkanı Rıdvan Gündüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kulübün Merzifon Belediyesi'nin destekleri ile Amasya ili ve ilçe belediyelerine ve ilgili kurumlara su altı üstü, arama kurtarma ekiplerini oluşturmak amacıyla kurulduğunu söyledi.

Gündüz, "Sualtı ve su üstü arama kurtarma ekiplerinin oluşturulması amacı ile ilçemizde faaliyet gösteren Derin Yamaç Spor Kulübü bünyesinde dalış eğitimi cumartesi günü İlçe Spor Müdürlüğünde başlayacaktır" dedi.

Nazari eğitimlerin ardından Hamamözü Termal Otel bünyesinde yüzme, su üstü kazazede taşıma teknikleri, sualtı arama ve kurtarma teknikleri ve suda ilkyardım teknikeri ile ilgili eğitimler verileceğini söyleyen Gündüz, "Faaliyetler Fahri Eğitmenimiz Mesut Güney önderliğinde yapılacak ve çok yakın zamanda dalış, cankurtaran, ilk yardım, yüzme gibi kurslar için vatandaşlardan kayıt kabul edilerek kurslara başlanacak" diye kaydetti.

- AMASYA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title