Haberler

Derin Aşkların Gölgesi Siyah Olur Piyasada

İzmirli Yazar Kadriye Selçuk'un 3'ncü Kitabı "Derin Aşkların Gölgesi Siyah Olur" Piyasaya Çıktı. Ekin Sanat Tarafından Yayımlanan Kitabın İlk Baskısı 5 Bin Adet Yapıldı. Kitapta Evli Bir Çiftin, Evlilik Öncesi Yaşadıkları Aşklarıyla Karşılaşması Sonucu Gelişen Olaylar Akıcı Bir Dille Anlatılmış.

İzmirli Yazar Kadriye Selçuk’un 3’ncü kitabı “Derin Aşkların Gölgesi Siyah Olur” piyasaya çıktı. Ekin Sanat tarafından yayımlanan kitabın ilk baskısı 5 bin adet yapıldı. Kitapta evli bir çiftin, evlilik öncesi yaşadıkları aşklarıyla karşılaşması sonucu gelişen olaylar akıcı bir dille anlatılmış.

Benim için sevgi

Evliyken yaşanan aşkın derinliğini anlatmak istediğini dile getiren Selçuk, “Buradaki amacım aile yaşamının daha önemli olduğunu düşünmemdir. Aşk mı önemli diye sorsalar, ‘benim için sevgi’ derim. Burada yaşananlar her ne kadar Türk aile yapısına uygun değilse de bence yaşanması gerekiyordu, sevgi bu şekilde zor da olsa elde ediliyor” dedi. 15 yıl aktif siyaset yaptığı yıllarda CHP’den milletvekili adayı olan, kongre delegeliği yapan, çeşitli yardım derneklerinde görev alan yazar, ikinci romanı Eğreti Hayatlar’ın da ikinci baskısının yapıldığını söyledi. Yazarın son kitabı dışında, ‘Sevgilisiz Yola Çıkılmaz’ ve ‘Eğreti Hayatlar’ adlı iki romanı daha bulunuyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Kültür Sanat

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title