Haberler

Dergahspor 30 Yaşında

Dergahspor 30 Yaşında

DERGAHSPOR 30 YAŞINDA

Almanya'nın Nürnberg kentinde Bezirksoberliga'da top koşturan tek Türk takımı Dergahspor kuruluşunun 30. yılını zengin bir programla kutladı. Dergahspor'un bu mutlu gününde, Nürnberg Başkonsolosu Ece Öztürk Çil, Nürnberg Anakent Belediye Başkanı Dr.Ulrich Maly, THY Müdürü Dr.Osman hasırcı ile 700'ün üzerinde davetli hazır bulundu.

UYUMA ÖRNEK TEK YABANCI TAKIM

Başkonsolos Öztürk ile Belediye Başkanı Maly yaptıkları konuşmalarda Dergahspor'u överek uyuma örnek tek yabancı takım olarak nitelediler. Başkan Hasan Karali ise Dergahspor'un başarısında emeği geçen herkese teşekkür etti ve 203 üyeleri olduğunu, başarılarının devam edeceğini vurguladı

LATİF DOĞAN SÖYLEDİ DAVETLİLER OYNADI

Dergahspor'un Balosuna, Ekrem Aydoğan idaresindeki Nürnberg Türk Folklor ekibi, Grup Ümitler, Kemence' de genç yetenek Yahya ,Ünlü türkücüler Seval Güleş ile latif Doğan renk kattı.

Latif Doğan "Küstüm" adlı parçası ile herkesi coşturdu. Başkonsolos Ece Öztürk Çil'de müziğin ritmine uyup vatandaşlarımızla birlikte pistte oynadı.

Geç saatlere kadar süren balo'da zengin piyango çekilişi yapıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title