Haberler

Derbi Maçın Bilet Fiyatları

Fenerbahçe'nin Turkcell Süper Lig'de Ankaraspor ve Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde İse Cska Moskova ile Kadıköy'de Yapacağı Maçların Bilet Fiyatları Açıklandı.

Fenerbahçe'nin Turkcell Süper Lig'de Ankaraspor ve Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde ise CSKA Moskova ile Kadıköy'de yapacağı maçların bilet fiyatları açıklandı.

Fenerbahçe Kulübü'nün resmi internet sitesinde yapılan açıklamaya göre, 13. haftada Ankaraspor ile Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapılacak lig maçının biletlerinin genel satışı, bugün Biletix'de başladı. Ankaraspor maçı bilet fiyatları şöyle:

Fenerium Alt (D) blok...: 225 YTL

Fenerium Alt (C-E) blok.: 175 YTL

Fenerium Alt (B-F) blok.: 150 YTL

Fenerium Alt (G) blok...: 100 YTL

Fenerium Üst ...........: 60 YTL

Telsim ve Migros tribünü: 30 YTL

Maraton alt ve Fenerium alt çocuk bileti: 75 YTL

DERBİ VE CSKA MOSKOVA MAÇI BİLETLERİ

Fenerbahçe'nin Galatasaray ile ligin 14. haftasında yapacağı derbi maçın biletlerinin genel satışı 19 Kasım Pazartesi günü, Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'ndaki son maçında 13 Aralık Çarşamba günü Rusya'nın CSKA Moskova takımı ile yapacağı karşılaşmanın biletlerinin genel satışı ise 23 Kasım Cuma günü başlayacak.

Kongre üyeleri ve taraftar kart sahipleri, Galatasaray ve CSKA Moskova maçlarının biletlerini bugünden itibaren Biletix'ten satın alabilecek.

Telsim ve Migros tribün biletleri Galatasaray maçı için 45, CSKA Moskova maçı için 50 YTL olarak belirlendi. Bu iki karşılaşma için belirlenen diğer tribün bilet fiyatları ise şöyle:

Fenerium Alt (D) blok.....: 350 YTL

Fenerium Alt (C-E) blok...: 240 YTL

Fenerium Alt (B-F) blok...: 200 YTL

Fenerium Alt (G) blok.....: 150 YTL

Fenerium Üst..............: 100 YTL

Maraton alt ve Fenerium alt çocuk bileti: 75 YTL

Bu arada, kongre üyeleri ve platinium taraftar kart sahipleri için 5, gold taraftar kart sahipleri için 3, classic taraftar kart sahipleri için ise 2 adet satış yapılabileceği bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title