Haberler

Derbi Maçın Ardından

Sakatlığına rağmen son anda kadroya girerek Beşiktaş karşısında forma giyen Fenerbahçe'nin kalecisi Volkan Demirel, bugün yenilmelerine rağmen kendileri için değişen bir şeyin olmadığını, 2 maçı da kazanıp şampiyon olacaklarını söyledi.

Volkan, Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu 4. hafta maçında Beşiktaş'a 1-0 yenildikleri karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

"Demek ki rahatlık bize yaramıyormuş. Her şeyin zorunu seviyormuşuz. Taraftarlarımızdan şunu istiyorum. Kimse üzülmesin, eleştiri yapmasın. Hedefimiz 6 maçta 6 galibiyetti. Bugün kaybettik, ama değişin bir şey yok. Biz haftaya Trabzon'a gideceğiz. Bu maçtan önce de bu maçtan sonra da bize Trabzonspor galibiyeti lazımdı. Son maçta da Galatasaray'ı yenmemiz gerekiyor. Bu maçın üzerinde düşünmeye gerek yok. Kimse üstüne alınmasın, Beşiktaş iyi oynadı onları tebrik ediyoruz. İçeride konuştuk, elimizden gelenin en iyisini yapıp şampiyon olacağız."

Sakatlığıyla ilgili bir soru üzerine Volkan Demirel, "Herhangi bir sıkıntı yok. Maça çıkmadan önce durumum nasılsa aynı. Doktorumuza, fizyoterapist arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum. Dün geceden beri çok çalıştılar, hiç ağrım sızım olmadan maça çıkmamı sağladılar" diye konuştu.

Bekir İrtegün ise Beşiktaş'ı kazandığı için tebrik ederek, "İlk yarı oyunun kontrolü bizdeydi. Gol atsaydık maçın seyri değişecekti. Oturup bu maçın yasını tutamayız. Bu takım gerilerden gelip çok maçlar kazandı. 2 maçı kazanıp mutlu sona ulaşacak güçteyiz. Soyunma odasında da bunu konuştuk" şeklinde konuştu.

- İSTANBUL

Kaynak: AA / Yerel

Fenerbahçe Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title