Haberler

Depremden Kaçtığı Rize'de Mutluluğu Buldu

Van depreminde evleri yıkılan ve birçok yakınını kaybederek ailesiyle birlikte Rize'ye sığınan genç kız, görücü usulü tanıştığı güvenlik görevlisiyle evlendi.

Van depreminde evleri yıkılan ve birçok yakınını kaybederek ailesiyle birlikte Rize'ye sığınan genç kız, görücü usulü tanıştığı güvenlik görevlisiyle evlendi.

Van depreminde, merkezde bulunan evleri yıkılan ve birçok yakınını depremde kaybeden Yıldız ailesi, Rize'nin Güneysu ilçesindeki Kızılay'a ait lojmanlara yerleştirildi. Rize'de güvenlik görevlisi olarak çalışan Kalkandere ilçesi nüfusuna kayıtlı 24 yaşındaki İsmail Erdem ile görücü usulü tanılan Yıldız ailesinin kızı Özlem, evlenmeye karar verdi. Genç çift, akşam saatlerinde Ses Düğün salonunda düzenlenen törenle dünya evine girdi.

Depremde birçok yakınını kaybeden Özlem Yıldız'ın sadece birinci derece yakınları düğüne katılabildi. İki farklı kültürlere mensup gençlerin düğününde ağır basan, Karadeniz müzikleri ve horon oldu.

Çiçeği burnunda damat İsmail Erdem, görücü usulü ile tanıştırıldıklarını ancak severek evlendiğini belirtti. Gelin ise, Van'da büyük acılar yaşadıklarını ama artık eşi sayesinde mutlu odlunu söyledi.

Babasını kaybeden damadın düğününü annesi Emine Erdem yaptı. Erdem, sekiz çocuğu olduğunu ve geliniyle çocuklarının sayısının dokuza yükseldiğini belirterek, gelinini çok sevdiğini sözlerine ekledi.

Gelinin babası Aydın Yıldız ise yaptığı açıklamada, karışık duygular yaşadıklarını ifade edip, "Çocuğunu evlendiren bir baba ne hissederse onu hissediyorum. Van'daki depremden dolayı Rize'ye geldik. Nasip kısmet böyleymiş" dedi. - RİZE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Özlem Yıldız İsmail Erdem Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title