Haberler

Deprem Fırsatçısı Sigara Kaçakçılarına Suçüstü

Van Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, dışarıdan gelmelerine karşın depremzede gibi davaranıp sigara kaçakçılığı yapan 3 kişiyi operasyonla suçüstü yakaladı.

Van Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, dışarıdan gelmelerine karşın depremzede gibi davaranıp sigara kaçakçılığı yapan 3 kişiyi operasyonla suçüstü yakaladı. Yapılan operasyonda, 90 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.

İki ayrı depremle sarsılan Van'da bir ihbarı değerlendiren polis ekipleri, dün gece operasyon düzenledi. Ekipler, takibe aldığı bir kamyonu Van kent merkezinde durdurup aradı. Bölgede barınıp depremzede gibi davranan ancak sigara kaçakçılığı yaptıkları belirlenen 3 kişi operasyonda yakalanıp gözaltına alındı. Araçta yapılan aramada, ev eşyalarının arkasına gizlenmiş yaklaşık 500 bin lira değerinde 90 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - Van

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title