Haberler

Deprem Değil, Sel Yıktı

Samsun'u Savaş Alanına Çeviren Sel Sularının Bir Apartmanın İstinat Duvarını Yıkarak Park Halindeki 4 Aracı Preslemesi Deprem Sonrasını Hatırlattı.

Samsun'u savaş alanına çeviren sel sularının bir apartmanın istinat duvarını yıkarak park halindeki 4 aracı preslemesi deprem sonrasını hatırlattı.

Atakum Beldesi Esenevler Mahallesi'nde sabah saat 05.00 sıralarında meydana gelen olayda, sel baskını sırasında Dostlar Sitesi'nin bahçesindeki istinat duvarı büyük bir gürültüyle çöktü. Bu sırada duvarın üzerine çöktüğü apartmanın bahçesindeki park halindeki Ömer Meşhür'e ait 55 LC 522 plakalı kapalı kasa kamyonet, Emre Dürücü'ye ait 55 LZ 023 plakalı otomobil, Dursun Ateş'e ait 06 EP 435 plakalı kapalı kasa kamyonet ile Mustafa Öksüz'e ait 06 ETS 59 plakalı otomobil adeta preslendi. Duvarın altında

kalan araçlar deprem sonrasını hatırlattı. Gürültüyle birlikte yataklarından fırlayan vatandaşlar, araçlarını duvarın altında kaldığını fark edince ne yapacağını şaşırdılar.

Ankara'dan Samsun'a düğün törenine katılmak için geldiğini belirten Mustafa Öksüz, otomobilin alarm sesi üzerine uyandığını belirterek, aracını duvarın altında görünce ne yapacağını şaşırdığını söyledi.

(MAY-SA-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title