Haberler

    Beşiktaş, Denk Bütçeyi Tutturmak İçin Vida'yı Satacak

    Güncelleme:

    UEFA ile imzaladığı anlaşmaya uymakta zorlanan Beşiktaş, devre arasında Domagoj Vida'yı satmayı planlıyor.

    Son yıllarda mali disiplinden taviz vermeyerek, UEFA Finansal Fair Play kriterlerine uyum sağlamayı başaran Beşiktaş'ın bu sezon denk bütçe konusunda bir hayli zorlandığı ortaya çıktı.

    İki yıldır kasasına koyduğu Şampiyonlar Ligi gelirlerinden bu sezon mahrum kalan siyah-beyazlı kulübün, UEFA ile imzaladığı, son senesine giren denk bütçe anlaşmasını tutturmak için yoğun çaba harcadığı aktarıldı. Yaz transfer döneminde mümkün olduğu kadar tasarruf yaparak kadrosunu güçlendiren Beşiktaş, denk bütçe konusunda UEFA ile sorun yaşamamak için devre arasında oyuncu satmaya hazırlanıyor.

    KURTULUŞUN FORMÜLÜ VIDA'YI SATMAK

    Satış için öne çıkan ilk oyuncunun ise Domagoj Vida olduğu öğrenildi. Suudi Arabistan ekibi Al-İttihad'ı çalıştıran Slaven Bilic'in vatandaşı olan Vida'yı kadrosunda görmek istediği ileri sürüldü. Bilic'in daha önce Premir Lig ekibi West Ham United'a kiraladığı Gökhan Töre ile de ilgilendiği kaydedildi. Siyah-beyazlı yönetimin denk bütçeyi tutturmak adına Vida ve Töre'nin yanı sıra diğer oyunculara gelebilecek teklifleri de değerlendirmeye alacağı vurgulandı.

    Bu arada dövizde yaşanan dalgalanmaları da göz önünde bulunduran Beşiktaş Yönetimi forvet hattından bir oyuncunun gitmemesi durumunda bu bölgeye transfer yapmayı düşünmüyor. Mali anlamda Beşiktaş'ın geleceğini sağlama almak isteyen Başkan Fikret Orman'ın 2019 yaz transfer döneminde genç ve geleceği olan oyunculara yöneleceği ifade edildi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Slaven Bilic Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (10)

    YAV HE HE:

    satılacak ilk adam ouaresma dır ama saolsun yönetim teknik heyet külübün üstünde gördükleri için en son adam olacaktır. son maçda bile o çıktıktan sonra 10 kişiyle takım iki gol attı

    1
    3
    yanıtYanıtla
    Ronaldo:

    Kim Alacakasa

    1
    2
    yanıtYanıtla
    Efedayı:

    Bedava al parayla sat ; Fiko işini biliyor. . .

    3
    0
    yanıtYanıtla
    Yeniçeri:

    Bundan bir cacık olmaz

    1
    1
    yanıtYanıtla
    TANJU:

    10 milyon euro versinler sat baskannnnnnnnnn

    2
    0
    yanıtYanıtla
    eagle:

    zaten kırmızı kart görmekten başka bir işe yaramıyor teres

    2
    0
    yanıtYanıtla
    KOÇtaş:

    KOÇtaş ta VİDA sadece 1 TL. Sakın kaçırmayın . . !

    2
    0
    yanıtYanıtla
    HAŞO AĞA:

    ağam benilee dalga geçiyii

    2
    0
    yanıtYanıtla
    ERZ BJK LI:

    VİDA YA KİM NE KADAR PARA VERECEK Kİ

    1
    0
    yanıtYanıtla
    CCC KIRŞEHİRLİ CCC:

    VİDAYI SAT CİVATAYI AL YAV ADAM GİBİ BİR GOLCÜ AL

    0
    1
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title